Waldorf Astoria Amsterdam reist deze zomer af naar de Caribbean met hun volop geprezen Afternoon Tea. De Peacock Alley wordt ditmaal omgetoverd tot tropisch paradijs tijdens de ‘Summer in the Caribbean Afternoon Tea’. De Executive Chef Sidney Schutte en Patissier Vipin Charly doken in de bijzondere keuken en verwerkten de Caribische ingrediënten op een unieke manier.

Een culinair spectrum tussen hartig en zoet
Wie zichzelf trakteert op de ‘Summer in the Caribbean Afternoon Tea’, maakt een reis door de flora en fauna van de Caribbean. Zo werkten de food kunstenaars met ingrediënten waaronder achiote en cassave en krijgen flamingo’s de hoofdrol in het zoete slotstuk dat bestaat uit een soesje van vanille, kokos en roos. Een must try voor iedereen die van een luxe culinaire experience houdt.

De culinaire reis verplaatst zich aan de hand van de pittige saus Pica de Papaya van Aruba naar het eiland Sint Maarten, de inspiratiebron voor de cassavetaart met mango en passievrucht. Neem een duik in de zee met de Aloë vera cracker met kreeft, bloemen en roze zout of de Arepa, een van origine Venezolaans gerecht en door de chefs gecombineerd met gerookte makreel en paprika.

Ben je een zoetekauw? Door het zoete gerecht van kokos limoen gecombineerd met rum visualiseer je moeiteloos de zon op je schouders. Of wat dacht je van de exotische opera cake met een vleugje Aloë vera?

Vind jij dat nou allemaal ook heerlijk klinken, reserveer een tafel voor de Afternoon Tea via de website van Waldorf Astoria Amsterdam. De Afternoon Tea is beschikbaar vanaf 3 augustus tot eind september. Deze wordt elke woensdag tot en met zondag geserveerd in de iconische Peacock Alley van 15:00 tot 17:00 uur voor €60,50 per persoon. Enjoy!


Over Waldorf Astoria Amsterdam
Ervaar tijdloze elegantie en persoonlijke service in deze 17e-eeuwse paleizen aan de Herengracht in Waldorf Astoria Amsterdam. Het vijfsterren hotel beschikt over 93 elegante kamers, lofts en suites met een uniek karakter, authentieke details, kamerhoge ramen en luxe meubels. Deze historische bestemming beschikt over ongeëvenaarde faciliteiten, inclusief de luxe Guerlain spa en het met twee Michelinsterren bekroonde Spectrum, de iconische Peacock Alley en intieme Vault Bar.

Photo’s via Iconic Studios

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply