OU. betekent ‘waar’ in het Frans. As OU. is always on the go and curious for new places. Founders Val & Rose creëren stijlen voor ‘women who are going places’ en nemen hen mee naar hun wishlist locations. Voor elke collectie staat een nieuwe plek of stad centraal, van inspiratie tot aan campagne shoot.

Voor het nieuwe seizoen is The Big Smoke aan de beurt. Het begint altijd met dromen, beelden, associaties en inspiratie, het eindigt in een collectie met een complete travel city guide journal. Het krantje ‘The OU. Times’ staat vol met persoonlijke hotlists, tips en geheime plekjes. Hotels. Musea. Restaurants. Rooftops. Views en cool insta backdrops. Het gaat verder dan alleen mode. Het is een verhaal van een nieuwe stad. Een andere vibe, nieuwe streetstyle, inspirerende mensen, nieuwe culinaire, artistieke, design en muzikale invloeden, rijke historie en cultuur. Elke activiteit of plek gekoppeld aan een spot-on-outfit. OU. levert het perfecte koffertje met GO TO London lookjes waarin runway trends worden vertaald naar effortless style solutions for all your new stories. 

A good story starts with a great outfit. Van early train travelling naar local pub quiz, van The Wallace Collection naar shopping in Westbourne Grove, van the Big Ben telefooncel naar a fancy festive dinner. Het is niet alleen the destination maar ook zeker the journey die devoted styling verdient, zonder dat jij daar te veel moeite voor hoeft te doen. Dat heeft OU. namelijk al helemaal uitgedacht, ontworpen en zeer tot in de puntjes getest. Comfy stretchy travel co-ords, lekkere stylish sweaters, winter boots en easy denim for the day. Vintage inspired blazers en romantische blouse-jes voor charming lunch en een bezoekje aan de vintage market, tot aan high end killer boots met gouden neus en a-symmetrisch glitterpak for the night. Let’s go girls!

De nieuwe collectie is online verkrijgbaar via www.boutiquestories.com of in één van de winkels in Amsterdam of Haarlem. 

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply