MARIE MARIE en Bonnie staan voor kleur, authenticiteit en eigenzinnigheid. Hun handgemaakte producten zijn slow-fashion, een tegengeluid op de massaproductie en -consumptie van vandaag de dag. Liever bieden zij ambachtelijke producten aan die gemaakt zijn om te koesteren. De twee labels zullen hun krachten bundelen en voor het eerst te zien zijn samen in hun gezamenlijke pop-up store op de Berenstraat vanaf 29 november. 

Niet alleen openen zij een waanzinnige pop-up store in de negen straatjes, ook zullen zij 1 december de deuren openen van hun atelier op de Herengracht. Dit zal worden gevierd met een feestelijke opening om zo ook feestelijk de decembermaand in te gaan. Bonnie en MARIE MARIE vieren als klap op de vuurpijl ook nog hun 1-jarig bestaan in 2022. Het Atelier zal een creatieve plek zijn waar onder andere de haak community van MARIE MARIE samenkomt en workshops gegeven worden. Ook is er ruimte voor kleine merken die graag zichtbaarheid willen. 

POP UP
29 nov – 11 dec. 
10h -18h
Berenstraat 24 

OPENING NIGHT ATELIER
1 Dec 2022
17h -20h
Herengracht 282 

Over MARIE MARIE
Marie Marie is opgericht door Marthe de Groot, samen met haar moeder Marjo, nadat zij merkte dat een door oma gehaakte tas veel belangstelling trok in haar omgeving. Het viel Marthe op dat er een kloof bestond tussen haaksters, die vaak een doel misten voor hun hobby, en jonge mensen die wel graag haakwerk willen hebben maar die het ambacht zelf niet beheersen. Marthe vond hier een oplossing voor en zo begon ze haar bedrijf MARIE MARIE. MARIE MARIE heeft ook haar eigen haak community opgericht. Deze community geeft vrouwen uit alle lagen van de samenleving een doel aan hun hobby, maar ook bieden zij een plek waar zij deze hobby met anderen kunnen delen. Inmiddels is Marie te verkrijgen bij de Bijenkorf, Anna + Nina en verschillende winkels in Antwerpen. 

Over BONNIE
Bonnie is geboren uit de levenslange passie voor sieraden van oprichtster Carlijn. Tijdens een cursus goud smeden, waarmee ze haar passie naar een hoger niveau tilde, ontdekte Carlijn dat ze het fantastisch vindt om met haar handen te werken. Daarnaast is ze dol op kleur en miste ze leuke sieraden gemaakt van kralen. 

In ons Atelier werken we met natuurlijke materialen als koraal, zoetwater parels, goud en edelstenen. Bonnie is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. De kleurrijke sieraden draag je op je dagelijkste goud of zilveren sieraden. De Bonnies kun je mix en matchen en staat gegarandeerd voor complimenten. 

De sieraden van Bonnie worden deels gemaakt in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en op deze manier verbonden kunnen raken met de gemeenschap. Carlijn put haar inspiratie uit de reizen die zij maakt en wat zij om haar heen ziet. 

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply