De jaarlijkse Doctor Babor set als limited edition verschijnt dit jaar in een hoogwaardig, doorzichtig tasje in praktisch reisformaat. De set bevat drie lifting performance producten: de Lifting Eye Cream Day, de bestseller, de Collagen Booster Cream en de Collagen Boost Infusion – 100% lifting performance. Ik heb de set afgelopen maand uitgebreid getest en ben helemaal weg van de producten.

Wat zit er in deze limited edition Lifting Performance set?

  • Eye Cream Day: maakt glad, verstevigt het ooggebied en reduceert kringen onder de ogen voor een stralend ooggebied overdag.
  • Collagen Booster Cream: maakt strak en verstevigt de huid – verstevigende, verzorgende gezichtscrème voor de correctie van rimpels en afnemende weefselstevigheid.
  • Collagen Boost Infusion: werkstofconcentraat ter verbetering van de stevigheid van de huid.

Review – Doctor Babor Limited Edition Lifting Performance Set
Zoals jullie inmiddels van mij weten heb ik een huidje die niet alle skincare producten zomaar verdraagt. Het is dus ook altijd weer spannend wanneer ik nieuwe producten ga uitproberen. Ik was super excited om deze luxe skincare set van Doctor Babor te proberen. In deze set zitten allemaal producten die collageen stimuleren, daar heb ik geode ervaringen mee. Na mijn gebruikelijke reiniging kon ik dus ook niet wachten de ‘Collagen Boost Infusion’ aan te brengen, meteen het kostbaarste product uit de set. Dit werkstofconcentraat werkte perfect voor mijn huid, één van de weinige producten waar ik geen overgevoeligheidsreactie op krijg. Een mooi glad laagje over mijn huid waar ik erg happy van wordt. Na dit serum bracht ik de ‘Collagen Booster Cream’ aan, dit product was wat spannender voor mij omdat er parfum in zit, ik bracht het dan ook in een dun laagje aan en tot mijn verbazing ging dit ook goed. Een fijne voedende cream die niet te veel de huid afsluit. Fijn dus! De oogcrème bracht ik op mijn oogleden en onder mijn ogen aan, een melkachtige substantie die wat minder dik aanvoelt dan de crème. Geen sterke parfumgeur waardoor ik ook niet zo bang was dit product op mijn meest gevoelige zone aan te brengen. Ging ook helemaal goed met een frisse blik tot resultaat, heerlijk! Blij met deze set, vooral de Collagen Infusion is een échte skincare musthave! In combinatie met de andere twee producten heb je een volledige dagelijkse skincare routine te pakken die de huid echt een mooie boost geeft.

De Limited edition Lifting Performance set van Doctor Babor is momenteel exlusief verkrijgbaar voor €99,-. De luxe skincare set shop je bij geselecteerde Babor verkooppunten of online in de Babor shop, klik hier.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply