Groen is één van de trendkleuren van dit seizoen, de kleur groen zie je in vele varianten terug, van licht tot donker en statement felgekleurd. De kleur staat de afgelopen jaren voor verduurzaming en een betere wereld, wellicht dat onze liefde voor groen daarom zo gegroeid is. Zelf zijn we bij Your Daily Fashion News groot fan van groen, editor in chief, Ingrid droeg afgelopen zomer niet voor niets een statement groen pak tijdens Amsterdam Fashion Week.

Groen dus! We zien dat meer en meer merken het groene kleurenpalet verwerkt hebben in hun fall-winter collecties, maar ook richting het voorjaar en de zomer zit je met groen goed. Bij brillenmerk MOSCOT en fashion brand Rails weten ze er raad mee, van prachtige blouses, brilmonturen tot felle puffer jassen, groen is het lievelingetje van de klas. Rails heeft bovendien fantastische items om het opvallende groen mee te combineren, denk aan een almond kleurige palazzo broek, een basic coltrui of een lekkere bodywarmer. Het brillenmerk MOSCOT vindt het belangrijk dat hun monturen zelfvertrouwen geven en artisticiteit, het merk nodigt je uit om jezelf te ontgrendelen. Dat moet met zo’n kek groen montuurtje wel lukken toch?

Groen is dus here to stay, daarom inspireren we je met de mooiste pieces voor een groene uitblinker in je outfit, of misschien ga jij wel voor een totaal groene look. Scrol gauw naar beneden voor wat shoptips en stijlinspiratie, zodat jij stijlvol groen voor de dag komt dit najaar!

– Shop hieronder de mooiste groene items uit de collectie van Rails en MOSCOT –

Shop Rails Olivia sweater hier, prijs €288,-
Shop MOSCOT Lemtosh Glasses hier, prijs €375,-
Shop Rails Pacey Jacket hier, prijs €348,-

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply