Wat worden de grootste fashion trends voor komend najaar? Dit is je officiële trend guide voor Fall 2021. Van een subtiele touch of glitter en ton sur ton looks in donker bruin en neutrale tinten, tot outfits with a lot of layers. Dit najaar staat in het teken van de minimalistische style die ons doet denken aan de eeuwenoude elegantie van de Parisienne, waaruit we herkenbare kleuren als bordeaux rood en marine blauw terug zien. Daarnaast zien we oude trends terug in een nieuw jasje, denk aan de welbekende checked print en de mooiste bouclé stoffen. Omdat we nog altijd in crisis tijd leven verlangen we ook naar een klein beetje uitbundigheid, dit doen we met franjes en glitters, subtiel maar zeker niet minder belangrijk en leuk om je outfit een gezellige twist mee te geven. Zoals ieder najaar zien we gelukkig ook veel warme materialen als wol en kasjmier terug, dit keer in een ‘total look’; wollen midi-rokken, tops en cardigans mogen niet ontbreken. Wij zijn van al deze trends even grootte fan, wat een heerlijke looks, prachtige herfst tinten en rijke materialen. Dit zijn de 10 grootste najaarstrends voor 2021!

Fall Trend #1. A touch of glitter.

Michael Kors

Fall Trend #2. Donker bruin.

Michael Kors

Fall Trend #3. Straight fit Jeans

Celine

Fall Trend #4. Checks.

MaxMara

Fall Trend #5. ‘Apres Ski’ Fashion

Chanel

Fall Trend #6. A lot of layers.

Burberry

Fall Trend #7. Bouclé.

Christian Dior

Fall Trend #8. Bordeaux rood.

Zimmermann

Fall Trend #9. Winter prints & Patchwork.

Etro

Fall Trend #10. Fringes.

Isabel Marant

Welke najaarstrends zijn bij jou favoriet? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply