Met een nazomer op komst is er een beauty musthave die we je niet willen onthouden. In de afgelopen periode hebben we de mineral sun box van IK Skin Perfection namelijk uitgebreid getest. In de mineral sun box zitten drie vegan zonproducten die op zorgvuldige wijze met alleen natuurlijke ingrediënten zijn samengesteld, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Komt dat even goed uit, want zelf heb ik een zeer gevoelige huid en daarom is het ook altijd spannend hoe ik op beauty producten reageer.

De mineral sun box bevat een minerale zonnebrand SPF30, een after sun en een sun stick SPF50. De producten zijn allemaal vegan, 100% microplastic-vrij, koraalrifvriendeljk en vrij van van synthethische stoffen waardoor ze geschikt zijn voor alle huidtypes en het zeeleven en natuur niet aantasten.

Bovendien zien de producten er super mooi uit door hun strakke design en neutrale kleuren, een musthave in je beautykast. Alle producten uit de mineral sun box ruiken heel neutraal omdat ze niet geparfumeerd zijn en van de meest pure ingrediënten zijn gemaakt, voor mij is dat een échte win want mijn gevoelige huid kan vaak niet tegen sterk geparfumeerde producten. Op géén van de drie producten reageerde mijn huid negatief, de producten zijn dus echt geschikt voor de zeer gevoelige huid.

“De producten in de MINERAL SUN BOX zijn vegan, 100% microplastic-vrij, koraalrifvriendelijk en vrij van synthetische stoffen waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huid én het zeeleven en natuur niet aantasten. Healthy, natural & vegan!”

MINERAL+ SUN SPF 30

De Mineral Sun SPF30 heeft een luchtige textuur die gemakkelijk uitsmeert. Ideaal om je huid te beschermen tegen de zon, óók als het erg warm is. De zonnebrand is waterresistent en laat dus niet af op je badkleding en is ook geschikt om aan te brengen in het gezicht of op een babyhuidje.

AFTER SUN+

De After Sun uit de mineral sun box heeft een veel dikkere textuur dan de SPF30. Dit komt omdat de after sun kalmeert door rijke ingrediënten als arganolie, shea butter, avocado-olie en kokosolie. De after sun hydrateert en verzacht de huid na blootstelling aan de zon. In tegenstelling tot de meeste after sun’s heeft de after sun van IK Skin Perfection geen verkoelend effect maar biedt wel meteen verlichting na blootstelling aan de zon.

SUN STICK+ SPF 50

De sun stick SPF50 is speciaal ontwikkeld voor plekjes die extra blootgesteld worden aan UV en dus kwetsbaar zijn. Denk aan je neus, lippen, jukbeenderen, oren, littekens en pigmentvlekjes. De sun stick beschermt dus extra goed en is daarom ook de perfect om mee te nemen op wintersport vakantie.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de IK Skin Perfection Mineral Sun Box. Mijn huid kan de producten goed verdragen, de komende dagen heb ik daar ongetwijfeld plezier van want er belooft een heuse nazomer te komen.

Voor de beste bescherming breng je de zonbescherming aan en herhaal het regelmatig gedurende de dag. De zonbescherming is prima te dragen als dagcrème onder je make-up, zelfs foundation. Lees ook even het volgende artikel als opzoek bent naar de beste zonbescherming voor de donkere huid!

Je koopt IK Skin Perfection Mineral Sun Box voor € 55,15 via IK Skin Perfection.nl, klik hier.

@IKSkinPerfection en #ikzonbewust op Instagram.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply