Ondanks dat we weten dat te veel zon schadelijk is voor de huid, genieten we er in de zomermaanden volop van. Natuurlijk snappen we die waardering voor de zon, maar die heerlijke zomerse dagen hebben uiteraard invloed op de huid. Daarom delen we op Your Daily Fashion News graag een heerlijke beauty treatment met je die écht de moeite waard is om eens te proberen.

Vocht is enorm belangrijk voor de huid, om een gezonde stralende huid te behouden is het daarom noodzakelijk het vochtgehalte op pijl te houden. De Oxygen power facial bij BLOY Institute in Amsterdam Zuid is perfect om je huid na een heerlijke zomer een echte oppepper te geven. Deze behandeling zorgt er door middel van zuurstof voor dat de huid op natuurlijke wijze jong blijft. De Oxygen power facial is niet voor niets enorm populair in Hollywood, maar het is ook bij bekende Nederlanders een veel gevraagde behandeling. Kijk dus niet gek op als je Chantal Jansen, Elise Schaap, Jaimie Vaes of Estelle Cruijff tegenkomt tijdens een bezoek aan BLOY Institute. Tijdens deze heerlijke Oxygen power facial worden er maar liefst 6 verschillende technieken uitgevoerd. Zo begint de behandeling met een diepte reiniging, krijg je een gepatenteerde zuurfstofdrukinjectie, een bindweefeselmassage, een lymfedrainage en wordt er gebruik gemaakt van een zuurfstofspray door middel van cryotherapie.

Dus als je echt nog even wilt ontspannen voor we officieel afscheid nemen van de zomer en om goed voorbereid het najaar in te gaan, dan is een bezoekje aan BLOY Institute zeker de moeite waard. Bovendien is het écht een uitje om de prachtige salon in Amsterdam-Zuid te bezoeken en je heerlijk in de watten te laten leggen door de experts bij BLOY Institute.

BLOY Institute (voorheen KNAP Skincare) is dé boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Adres: Willemsparkweg 168, 1071 HT Amsterdam.

Openingstijden maandag t/m donderdag 09:00-20:45, vrijdag & zaterdag 09:00-18:00, zondag 10:00-18:00.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply