Deze zomer lanceert eyewear brand polette een nieuwe brillencollectie ter ere van haar 10-jarig bestaan.
De unieke collectie toont de sterke link tussen polette en China door te verwijzen naar het Middelste Rijk. Het polette avontuur begon namelijk 10 jaar geleden in de dynamische stad Shanghai. ‘In het hart van polette’ eert de complexiteit van het land waar zij met trots hun monturen produceren en assembleren. Met karakteristieke mythologie, architectuur en zelfs kalligrafie, zijn deze unieke ontwerpen een ode aan hun Chinese oorsprong.

Polette is in 2011 opgericht door Pauline Cousseau en Pierre Wizman. Het digitale bedrijf – met het hoofdkantoor in Amsterdam en showrooms in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk – heeft zich het afgelopen decennium weten te onderscheiden door haar transparante en duurzame concept. De brillenglazen worden geproduceerd in eigen laboratoria en zijn krasbestendig, ontspiegeld en beschermd tegen UV400. Één van de key focuspoints voor 2021 was om alleen nog maar met duurzame materialen te werken. Het merk maakt hierin nu al grote stappen door onder andere gerecycled- en eco-acetaat te gebruiken in de monturen. Tevens kijkt polette dit jaar uit naar de uitbreiding van het merk in andere Europese landen als Duitsland, Spanje en Italië.

De zonnebrillen in de jubileumcollectie zijn stuk voor stuk bijzondere sieraadwaardige designs waarin rood, zwart en goud de link naar China maakt. Ieder design geeft een outfit een onuitwisbare uitstraling. Bovendien geven de monturen een extravagante look en feel en zijn de monturen betaalbaar en van hoogwaardige duurzame kwaliteit.

Het prachtige lookbook van de China collectie neemt je mee in Chinese sferen, check het lookbook hieronder. De monturen uit de China collectie én natuurlijk alle andere brillen en zonnebrillen van polette shop je exclusief online, klik hier.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply