Niets zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer, je kent het wel, dat moment dat je eigenlijk je mooie tas wilt meenemen máár dat er toch weer een regenbui voorspelt wordt. Zonde om je luxe leren of suède handtas hierdoor te laten verpesten. Anja Fijma bedacht de ultieme oplossing, namelijk een regenjas voor je lievelingstas met de lancering van BIRD Covers! Zodat jij iedere dag de tas kunt dragen die je wilt, want géén weersomstandigheid die daar nog een stokje voor steekt.

Een unieke uitvinding die echt een nieuwe musthave vormt voor iedere vrouw. Zeker omdat de BIRD Covers verkrijgbaar zijn in vier verschillende formaten (extra mini, mini, medium en maxi) en er dus voor iedere tas een geschikte cover is. Bovendien komen de covers is verschillende kleuren, namelijk black, navy blue, army green en transparant. Voor iedere look en feel is er een geschikt BIRD Cover waarmee je een extra dimensie aan je outfit geeft. Naast dat de covers er tof uitzien en bescherming voor weersinvloeden bieden, geven de niet doorschijnende covers ook een extra gevoel van veiligheid wanneer je ‘s avonds laat naar huis loopt met je waardevolle (designer)tas.

Ik kreeg de kans om deze fantastische musthave te proberen, ik koos voor de transparante mini raincover met black flap. Wat opviel is dat de raincover perfect was afgewerkt en van luxe stevige kwaliteit. Daarnaast matcht mijn raincover met een legio aan outfits, een echte basic die als je het mij vraagt die toch heel ‘extra’ is, want zeg nou zelf een regenjas voor je tas dat voelt toch als de ultieme luxe? BIRD Covers is een Amsterdams merk ontworpen voor ‘challenging’ conditions. Bird Covers shop je online vanaf €139,95.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply