In de natuur voel ik mij helemaal thuis, het bos is echt de plek waar ik nieuwe energie op doe en waar ik na een drukke of stressvolle dag weer kan relativeren. Ik wandel of hardloop dan ook graag in het bos dat letterlijk mijn achtertuin is. Comfort van mijn outfit is daarbij extreem belangrijk. Dit is dan ook een outfit die ik heel graag draag, tijdloze basics van goede kwaliteit waarin ik echt kan ontspannen. Dat is precies de reden waarom ik sinds anderhalve week dagelijks mijn nieuwe favoriete Colmar Originals jacket draag (naast het feit dat dit jasje natuurlijk een ontzettend knap exemplaar is).

Ik woon zo’n beetje in dit jasje omdat het qua temperatuur het ideale tussenjasje is; het houdt de Nederlandse regen en harde wind tegen maar is tegelijkertijd super licht en gemakkelijk open te ritsen. Je voelt simpelweg niet dat je een jas aan hebt. Door het trekkoord op de rug kun je deze jacket heel mooi tailleren, waardoor het je figuur perfect accentueert. Alle ingrediënten om er op momenten waarbij comfort op één staat, er ook gewoon leuk uit te zien. Need I say more? Oké, misschien nog even over de kleur, die is toch té mooi? Ik heb nog nergens anders zo’n mooie kleur donkergroen gezien.

De ‘longline down jacket’ van Colmar Orginals shop je naast deze prachtige groene kleur ook in donkerblauw, klik hier. Daarnaast is er ook nog een hele toffe korte versie beschikbaar, die vind je hier terug.

Outfit details:
Colmar Originals longline down jacket, shop hier
Puma Future Rider Chrome Sneakers
Maje Jeans van vorig seizoen
Wit short sleeved T-shirt van COS
Vintage Gucci shoulder bag
Bulgari sunglasses (BV8170)

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze lookbooks van de afgelopen jaren vind je hier terug.

2 Comments

Leave a Reply