Het Amsterdam based style brand Another-Label lanceerde onlangs haar vernieuwde website, mét een eigen webshop. Na een breed scala aan verkooppunten, zowel on- als offline, was de stap om een eigen webshop te lanceren een logische volgende stap voor het Amsterdamse label. De webshop biedt voor dames een gevarieerde collectie en voor heren een seasonless capsule collectie. Iedereen in Nederland, België én Duitsland kan de nieuwste spring/summer 2021 collectie via another-label.com bestellen.

DE VERNIEUWDE WEBSITE
Duurzaamheid is één van Another-Label’s belangrijkste kernwaarden, daarom is er een pagina aan dit onderwerp toegewijd. Op deze manier wordt het de bezoekers makkelijker gemaakt om de sustainable items terug te vinden. Another-Label verbindt graag talenten aan het merk die de doelgroep weerspiegelen en dezelfde kernwaarden als het merk naleven. Hiermee stimuleren ze mensen om vaker voor stijlen te kiezen die laagdrempelig, onderscheidend en duurzaam zijn. Voor de spring/summer 2021 campagne schitteren Amsterdamse talenten Elise Bak en Sebastiaan Wied Leyton op de website.

OVER ANOTHER-LABEL
Another-Label is opgericht in 2015 en heeft een sterk eigen karakter, bedoelt voor mensen met een oog voor detail, die simpele maar stijlvolle klassiekers op de juiste manier weten te dragen. Het Amsterdamse merk omarmt haar Nederlandse oorsprong, met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure. Het merk staat bekend om haar mix van doorlopende trends van vandaag en bewezen ideeën van gisteren.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, alle laatste collectie lanceringen, lookbooks en runway reports vind je hier.

One Comment

Leave a Reply