Het duurt niet al te lang meer en dan gaan we echt richting zomermaanden, met juni en juli op de loer, is het nú het moment om nieuwe swimwear te scoren. En hopelijk duurt het dan niet al te lang meer voordat je het ook daadwerkelijk kunt dragen. Trends op swimwear gebied zijn; de welbekende dierenprintjes, extra zachte materialen, sexy cut-outs en fijne kleurtjes (denk roze, geel en saliegroen). Als het om bikini’s gaat blijft het high waist broekje on trend en die mag best ietsje hoger uitgesneden zijn, sexiness gegarandeerd. Met bikini’s kun je uiteraard ook altijd tof mixen en matchen met verschillende broekjes en topjes. Denk bijvoorbeeld aan een lila broekje gecombineerd met een peach kleurige top. Zo maak je de look direct lekker speels. Naast bikini’s worden badpakken ieder jaar populairder, en dus kun je ook dit jaar écht niet meer om het badpak heen. Vooral het badpak met een ceintuurtje in de taille doet het goed in de huidige trend reports. Extra leuk is het om je beach look af te stijlen met mooie accessoires, raffia hoeden en strandtassen. Ook sieraden mogen bij een goede beach look eigenlijk niet ontbreken, denk aan een speels enkelbandje óf een ketting die mooi in je decolleté doorloopt.

De zoektocht naar de perfecte beach look begint dit jaar in ieder geval bij LASCANA waar je de meest prachtige badpakken en bikini’s scoort. Tijdens ons speurwerk naar de mooiste bikini’s en badpakken kwamen we regelmatig weer terug op deze fijne webshop. LASCANA verkoopt in hun webshop hun eigen label maar ook andere bekende merken als s. Oliver, Bruno Banani, Buffalo en Adidas. Dat alles voor een niet al te riante prijs, heerlijk toch? Én beach babe points gegarandeerd! Veel shop plezier!

Buffalo Triangel Bikini in leopard print
Badpak van LASCANA met prachtige print.
s. Oliver floral bikini met highwaist broekje.
Zwart badpak van LASCANA met polkadots.

De mooiste badmode, zowel badpakken als bikini’s shop je bij LASCANA eenvoudig online, klik hier om naar de webshop te gaan.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, alle laatste collectie lanceringen, lookbooks en runway reports vind je hier.

One Comment

Leave a Reply