Harper & Yve viert La Dolce Vita met haar nieuwe collectie voor Spring / Summer 2023. Voor deze collectie reisde het merk af naar het schitterende Italiaanse Puglia, in de hak van Italië. De prints, materialen en het kleurgebruik wordt gekenmerkt door vintage inspiratie, strong iconic women en de Italiaanse lente. Alle items maken hun eigen statement door rijke details en van hoge kwaliteit te zijn maar wel betaalbaar tegelijkertijd. 

Van oorsprong is Harper & Yve een Nederlands merk dóór vrouwen, vóór vrouwen en meiden die ready zijn om fashionable te zijn. Het merk biedt sterke vrouwelijke collecties die in balans zijn met elegante silhouetten. Uitgedrukt in levendige kleuren combinaties en mixed & matched prints die elkaar perfect complimenteren, nooit overweldigend, maar wel échte key-pieces. De items uit de collectie geven je garderobe direct een vrolijke twist. Van luchtige jurkjes voor bij de de perfecte Italiaanse borrel, tot ultieme beach looks en meer dressed up looks voor een avondje uit, Harper & Yve biedt voor iedere gelegenheid de juiste oufit.

Embrace the forwardly feminine Harper & Yve attitude. This appearance a free-spirited, powerful soul that’s not easily boxed in”

Het prachtige lookbook van de SS23 collectie van Harper & Yve, geschoten in Puglia, check je hieronder. Krijg je summervibes van toch? Can’t wait!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply