Cocktailliefhebbers kunnen hun hart ophalen. In november komen de twee klassiekers Woodford Reserve®, ’s werelds bestverkopende super-premium Amerikaanse whiskey, en de Old Fashioned cocktail samen tijdens de jaarlijks terugkerende Woodford Reserve Old Fashioned Week. Van 14 tot en met 20 november nodigt Woodford Reserve bartenders en consumenten uit om te genieten van de iconische cocktail in geselecteerde bars en restaurants in Nederland. 

Ontdek moderne variaties op de klassieke Old Fashioned Cocktail
Slechts drie ingrediënten maken van de traditionele Old Fashioned cocktail zijn klassieker; bourbon, suiker en bitters. Juist door die eenvoud zijn de mogelijkheden om te variëren eindeloos. 

Strijk neer in Amsterdam bij Door 74, Super Lyan, Flying Dutchmen Cocktails, Pulitzer’s Bar of Lotti’s – The Hoxton en ontdek hoe deze cocktailbars hun versie van de iconische Woodford Reserve Old Fashioned creëren. Of bezoek één van de andere zestig Nederlandse cocktailbars om te genieten van moderne varianten van de klassieke Old Fashioned cocktail.

Wil je thuis je eigen versie van de Woodford Reserve Old Fashioned cocktail maken? Inspirerende cocktailrecepten, samen met een lijst van deelnemende bars en restaurants, vind je hier.
Mis niks van de Old Fashioned Week en volg @oldfashionedweek of gebruik #oldfashionedweek op Instagram. Lees meer over Woodford Reserve via www.woodfordreserve.com.

Disclaimer: NIX onder de 18.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply