Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de producten van het revolutionaire LABAREAU. Na uitgebreid onderzoek en samenwerkingen met een team van experts en biochemici, werd het luxe anti-aging merk vorig jaar gelanceerd en deze maand vieren we alweer het 1-jarig jubileum. 

De exclusieve lijn bestaat uit 8 musthave anti-aging producten: The Cleanser, The Toner, The AHA Peel, The Day Formula, The Night Formula, The Volume, The Uplift en The Protector. Met het beautymerk van Nederlandse bodem heb je een volledige beautyroutine in huis en is een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd.

Het geheim van LABAREAU 
LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en stevigeruitzien. Het luxe anti-aging skincare merk kan deze belofte waarmaken, dankzij de combinatie van skin expert Lindsay van der Looij haar 15 jarige kliniekervaring, de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én de nieuwe unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze technologie is samengesteld met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten zoals collageen, hyaluronzuur en peptides die de huid verjongen, meer volume geven, en fijne lijnen en rimpels opvullen.

LABAREAU Gifting Sets
LABAREAU biedt hét ideale cadeau voor de beauty loverskincare fanatic of de ultieme luxepoes in jouw familie of vriendengroep. Zo verras je iedere beauty lover met The Collection, een setje van 3 producten waarmee je een prachtige glow behaalt. Deze luxe set bestaat uit twee serums en een peeling, en geven je het resultaat van een facial at home. Voor de skincare fanatic in jouw leven, is The Volume een geweldig cadeau. Deze hydraterende crème wordt ook wel Botox in a bottle genoemd mede dankzij de toevoeging van het ingredient champagnebladextract, wat ervoor zorgt dat de mimiekspieren ontspannen en de huid strakker wordt. De ultieme luxepoes maak je natuurlijk blij met één van de twee exclusieve Gift Boxes van LABAREAU, The Gift Box Small of The Gift Box Large. Een cadeau om te geven, én wat een cadeau om te krijgen!

Cadeauservice 
LABAREAU is exclusief verkrijgbaar op www.labareau.com en speciaal voor de feestdagen worden alle producten de gehele maand december in een luxe giftwrapping van LABAREAU ingepakt. Zo is je LABAREAU gift meteen klaar om onder de kerstboom te leggen…

Over LABAREAU 
LABAREAU is opgericht door entrepreneur en skin expert Lindsay van der Looij. De Amsterdamse beautyondernemer is founder van de boetiek kliniek BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid, waar menig BN’er haar huid aan toevertrouwt. Naast het runnen van haaronderneming heeft ze jarenlang verschillende cliënten behandeld. Na meer dan 15 jaar ervaring met verschillende huidtypes-,aandoeningen en skincare producten, besloot Lindsay zelf een luxe anti-aging lijn te ontwikkelen. Een merk dat volgens haar nogontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Haar missie? Iedere (zaken)vrouw een verzorgde en verbeterde huid bieden. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply