Yes, yes, je leest het goed. Het Amsterdamse upcycling modelabel Attire Amsterdam opent een driedaagse pop-up store! Van 9 tot en met 11 december kun je in Studio Sarphaat in Amsterdam smullen van de nieuwe collectie, met zo’n 80 unieke nieuwe designs die perfect zijn voor kerst en New Years Eve. Van blouses, gilets en broeken, tot blazers, trenchcoats en jassen. Kortom, heb je zin in glitter, pailletten en kleur? Dan mag je deze pop-up niet missen.

Je shopt in de pop-up dus items die perfect zijn voor de feestdagen, máár natuurlijk ook voor iedere andere gelegenheid. Het leuke is dat alle items van Attire Amsterdam met de handgemaakt zijn in Nederland en dat er van ieder exemplaar maar één is. Je shopt dus echt een design die niemand anders heeft. Daarbij zijn de items ook nog eens extra bijzonder door de kleurrijke details, opvallende prints en fluffy feathers. Statement pieces gegarandeerd!

Naast een tof design focust Attire Amsterdam op het hergebruik van kwalitatief goede items. Vintage blazers, jassen en broeken krijgen zo een nieuw leven, super duurzaam dus. Het merk staat voor authenticiteit en wil zo massaproductie en overconsumptie tegengaan. Dat geeft een extra fijn gevoel wanneer je Attire Amsterdam draagt.

De pop-up store van Attire Amsterdam wordt in samenwerking met Lot5 Store georganiseerd. Bij Lot5 vind je hele toffe (designer) vintage en andere mooie duurzame items. En tot slot, …there will be drinks, bites and music!

TIJD EN DATUM
Pop-up Store Attire Amsterdam
vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december
10:00 – 18:00 uur

LOCATIE
Studio Sarphaat
Sarphatipark 116
Amsterdam

Over Attire Amsterdam
Attire Amsterdam is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen en de liefde voor duurzaamheid. Het merk focust zich op unieke stuks, handgemaakt in Nederland. Door aandacht te besteden aan de stoffen, wil het merk modern zijn, maar tegelijkertijd ook heel uniek door elk ontwerpproces vanuit een nieuw en verfrissend oogpunt te benaderen. Focussen op de authenticiteit van hun producten door in beperkte oplagen te produceren en daarmee de massaproductiemaatschappij tegen te gaan. Bij Attire Amsterdam kiezen zij voor hun eigen weg.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply