Je kent het vast: die jarenlange jacht op het beste huidverzorgingsproduct. Laat staan dat je de perfecte samenstelling hebt gevonden van producten die elkaar versterken. Comme Ça maakt een einde aan deze zoektocht. Het natuurlijke en high-performance huidverzorgingsmerk heeft dé gouden formule in handen met Le Mini Glow Collection, drie rijke huidverzorgingsproducten in één stijlvolle glitter box.

Wie de lovende recensies op de website leest, ontdekt dat dit 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije huidverzorgingsmerk hét product is waar je huid al die tijd om gevraagd heeft. La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil zijn mild voor de meest gevoelige huid en tegelijkertijd krachtig genoeg om de huid te voeden en te beschermen. Kortom: Le Mini Glow Collection is hét ultieme cadeau voor de feestdagen.

Het makkelijke, maar effectieve Le Mini Glow Collection 3-stappenritueel
Stap 1: La Vitamine C Powder
Wie zijn of haar huid ’s morgens een oppepper wil geven, start de dag met La Vitamine C Powder. Strooi de poeder in je handpalm, meng het met een paar druppels water en je huid wordt gevoed met de meest effectieve en pure vorm van vitamine C en het sterke antioxidant ferulinezuur. Daarnaast biedt vitamine C extra bescherming tegen UV-schade. Dat maakt dit beautyproduct dé superfood voor je huid. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen.
Daarnaast vermindert vitamine C de zichtbaarheid van hyperpigmentatie en acne littekens.
Tip: Voeg voor een zijdezacht resultaat nog 5 à 6 druppels van Le Youth Sérum aan je ochtendroutine toe.

Stap 2: Le Youth Sérum
We noemden het net al even; Le Youth Sérum. Dit serum is een unieke blend van plantaardige oliën, algen en plantextracten die de huid voeden en beschermen. De mix van plantaardige oliën hydrateert de huid, terwijl de vitamine E de huid beschermend tegen vroegtijdige huidveroudering en laat de pure en exotische vanille de huid heerlijk ruiken. 
Gebruik: Masseer ‘s ochtends en/of ‘s avonds 5 à 6 druppels Le Youth Sérum in op een schoon gezicht en hals. Gebruik Le Youth Sérum op zichzelf of in combinatie met je dag- en/of nachtcrème. 

Stap 3: La Prickly Pear Seed Oil
Met de La Prickly Pear Seed Oil heb je de meest luxe gezichtsolie in handen. Het is een zeer zeldzame en kostbare olie, gemaakt van koudgeperste cactusvijgzaadolie van de allerhoogste kwaliteit uit Madagaskar.
Gebruik: ’s avonds en eventueel ’s morgens 3 à 6 druppels olie en masseer het in op een schoon gezicht en hals. De hoge concentratie linolzuur (>70%) herstelt de huidelasticiteit, hydrateert, verzacht en vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie en helpt vitamine E  tegen vroegtijdige huidveroudering. 

Over Comme Ça
De oprichter van Comme Ça Skincare had genoeg van de allergische reacties die ze kreeg bij het gebruik van reguliere huidverzorgingsproducten. Ze besloot haar eigen huidverzorgingsproducten te maken van alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten die de huid voeden en beschermen. De luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten voor zelfs de meest gevoelige huid waren geboren. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratorium in Amsterdam om ervoor te zorgen dat ze altijd zo vers mogelijk zijn.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply