Outfitstress, last minute cadeautjes scoren, de feestdagen zijn altijd reuze druk. Wij weten er alles van. Naast dat het de leukste tijd van het jaar is en alle gezellige aangelegenheden natuurlijk super fun zijn, is een goede voorbereiding toch écht noodzakelijk. De chique events en diners vragen om stunning looks en sparkling gifts. Grote kans dat deze christmas guide je inspiratie gaat geven om nog nét op tijd die party look en dat fijne cadeau te vinden.

#1. De pailleten jurkjes en broeken van Harper & Yve.
De sparkling pieces van Haprer & Yve zijn werkelijk oogverblindend, met deze keypieces ben je er van verzekerd dat jij de show steelt de komende feestdagen.

#2. De schoenen van het label CHA.
Schoenen label CHA heeft de meest heerlijke warme boots voor de koude dagen, perfect als je tussen de gangen van het kerstdiner een heerlijke winterse wandeling wilt maken.

#3. De scrunchies van Ellastiek Amsterdam.
Ellastiek Amsterdam houdt van kleur en mooie boodschappen, elk item van het merk geeft je dan ook een powerful quote, bijvoorbeeld ‘You Got This’ op de toffe scrunchies. Leuk om weg te geven of jezelf cadeau te doen.

#4. De browpencils van SHAB Cosmetics.
SHAB Cosmetics bestaat 2 jaar, het merk heeft een ruime collectie mooi beautyproducten. Zo ook de bestseller browpencils. Ik heb deze pencils getest en ze werken perfect. De kleur medium brown & ashy staan bij mij prachtig en blijven ook heel goed zitten.

#5. De luxueuze skincare producten van LABAREAU.
LABAREAU is een skincarelijn dat echt next level formules biedt voor een perfect stralende huid. Aan de producten hangt een prijskaartje, maar dan heb je ook wat. Favoriet bij bekend Nederland en beauty editors, dat is niet voor niets.

#6. De stoere outfits van Alix The Label.
Het coole merk Alix The Label is een persoonlijke favoriet. Dit merk heeft iedere collectie weer de tofste statement pieces. Ook voor de feestdagen kun je, je geluk niet op. Veel shop plezier!

#7. De heerlijke ruikende handcare set van Molton Brown.
Een merk dat de feestdagen écht ademt is Molton Brown, de geuren geven je de ultieme Christmas feeling. Handenwassen wordt zo het luxe geniet moment van je dag, én dat gewoon thuis, vanuit je eigen keuken of badkamer.


Wij zijn er van overtuigd dat je na het zien van deze Christmas guide het perfecte cadeau en een opvallende kerstoutfit weet te bemachtigen. Enjoy the holidays!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply