De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, so let’s get ready to party met Rails! Dit modelabel uit Los Angeles heeft namelijk een prachtige collectie voor dit feestseizoen. Speelse prints, metallic details, de mooiste satijnen stoffen en flirty fits. Alle items zijn show-stopping!

In deze collectie van Rails vindt iedereen de perfecte look, van sexy jurkjes en opvallende co-ord setjes tot zachte cardigans. De outfits zijn speels, opvallend en comfortabel door de fijne stoffen en mooie pasvorm. Mocht je het toch spannend vinden om de feestdagen met een hele opvallende outfit te vieren, dan is het ook leuk om met een item uit de Rails collectie je dagelijkse style een upgrade te geven.

Denk aan een stoere jeans met de prachtige fuchsia Kaleen top en een oversized blazer over je schouders, een top look! Of ga voor de Paige skirt met een fijne basic knit van comfortabel en warm wol. De Runi Cardigan is ook prachtig op een jeans of leren broek, of wat dacht je van de combinatie met de Prim Skirt?


Ga je de dansvloer op dan is één van de jurkjes uit de Rails partycollectie echt een must. De silky stoffen accentueren je lichaam namelijk perfect, daarnaast hebben alle jurkjes een flirty detail. Van een lage rug, one-shoulder fit tot een sexy decolleté. Genoeg styles om uit te kiezen. Draag de prachtige Rails collectie tijdens het kerstdiner of New Years Eve óf gewoon allebei. Na deze dosis inspiratie snappen we dat je zin hebt gekregen om! Check de webshop of shop je favoriete item in de Rails boetiek in Amsterdam.

Over Rails
Rails is een modelabel dat werd opgericht in 2008 door Jeff Abrams in Los Angeles. Van daaruit is Rails uitgegroeid van een klein label – begonnen met slechts één hoed – tot een volledige collectie dames- en herenkleding. Verkocht bij internationale topwinkels en gedragen door een trouwe aanhang van beroemdheden en smaakmakers. Het merk staat bekend om z´n relaxte pasvorm en klassieke items met een moderne twist. De collecties geven je bovenal altijd die fijne LA vibe! Rails, dat begon met een investering van $5.000, wordt nu in meer dan 40 landen verkocht.

Rails Store in Amsterdam
Adres: 18 Runstraat,1016 GK, Amsterdam, NL
Openingstijden winkel: Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur,
Zondag van 12u tot 18u

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply