De dagen worden korter, de winkelstraten drukker en de Utrechtsestraat hangt vol met sfeervolle lichtjes. Op de hoek, kruisend aan de Prinsengracht, bevindt zich de authentieke boetiek van parfumhuis Zielinkski & Rozen. Erez en Lea Rozen stelden daar vier prachtige giftboxes samen, producten gebaseerd op de geheime formules van hun overgrootvader. Laat de drukte van de decembermaand het niet toe om naar de boetiek te komen? Dan bezorgt het merk je kerstcadeaus tot aan de deur.

Verras je dierbare(n) met bijzondere producten die ze nog niet eerder ervaren hebben, of schenk hen juist hun ultieme favorieten. Zielinkski & Rozen probeert haar stadsgenoten deze feestdagen te ontlasten en komt met een unieke, persoonlijke service. Zo kun je telefonisch je bestelling doorgeven en bezorgt het merk je kerstcadeau last minute tot aan de deur in een stijlvolle Piaggio. Mensen die buiten Amsterdam wonen, kunnen te allen tijde hun favoriete producten bestellen via Zielinkski & Rozen.com. De speciale giftboxes zijn van 19 t/m 23 december beschikbaar via de website zolang de voorraad strekt. Zo ben je gegarandeerd van het perfecte cadeau voor onder de boom.

Cadeau mét handgeschreven notitie
Laat je agenda het toe? Kom dan een moment tot rust in alle decemberdrukte en stap binnen bij Zielinkski & Rozen. Daar transformeert de bijzondere boetiek in een authentiek atelier. De vele flacons, weegschalen en reageerbuisjes nemen je terug in de tijd. In de boetiek kies je niet alleen je cadeau, maar worden ze ook met aandacht ingepakt. Daarnaast kun je er een liefdevolle handgeschreven notitie aan de persoonlijke giftbox toevoegen. Dat maakt de kerstervaring compleet. 

Merry Christmas! 
Be yourself with each breath – Erez Rozen

Prijzen:
Giftbox 1: Shower gel, Jar candle, Solid soap (40 €)
Giftbox 2: Shower gel, Hand cream, Hand soap, Cosmetic bag (60 €)
Giftbox 3: Shower gel, Hand cream, Body scrub, Body cream, Cosmetic bag (100 €)
Giftbox 4: Shower gel, Hand cream, Hand soap, Solid soap, Diffuser, Jar candle, Cosmetic bag (133 €)

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply