Het young & colourful brand Ellastiek Amsterdam brengt vrolijkheid in je kleding én accessoire kast. Het merk staat bekend om haar happy vibes only. De designs matchen super goed met elkaar waardoor je een hele co-ord look kunt creëren waar jij je vertrouwt in voelt. Allemaal even uniek! Dus kies een design wat bij jou past en jou laat stralen. Wij delen de tofste items met je in deze shopping guide!

Ellastiek is dus een merkje dat je écht moet leren kennen. Iedere accessoire geeft je look een kleurrijke twist en maakt het straatbeeld niet een tikje vrolijker, maar een hele loop! Dat beetje kleur kan het dagelijks leven net een beetje spannender en uitdagender maken. De toffe prints en speelse items maken elke outfit op een snelle en simpele manier af. Je haar snel in een knot? Met een Ellastiek maak je het ‘creative but simple’! Na het werk door naar de sportschool? In een hippe panterprint bag van Ellastiek passen je laptop en je sportoutfit, handig én fashionable.

Het merk biedt dus voor zelfbewuste vrouwen trendy en gepersonaliseerde accessoires van goede kwaliteit. Van leuke sjaals, scrunchies en haarklemmen tot petten en haarsjaals. Laat je inspireren!
Een voorbeeld van zo’n leuk setje is het co-ord rokje en blousje in bloemenprint hierboven, deze style je fantastisch af met de perfect purple haarband. Óf een kleurrijke scrunchie!

Het merk biedt dus zeer uiteenlopende prints in opvallende kleuren, zo ook het 100% katoen blauw-geblokte setje hieronder, mét matching make-up tasje die je handig meeneemt in je tas en er ook nog eens cool uit ziet.

Wat je nog niet wist is dat Ellastiek pas vijf jaar geleden geboren is, in eerst instantie als scrunchiemerk, wat nu uit is gepakt naar een hele kledinglijn. De oprichtster van het merk Ella maakte toen de allereerste Ellastieken op haar naaimachine in haar studentenkamer en in 2022 kwam haar kinderdroom uit en lanceerde zij haar kledinglijn. Het tofste is dat elk kledingitem is voorzien van een unieke reminder gerelateerd aan self-care. Zo heb je iedere dag gelijk een positieve boost om je dag goed te beginnen of tussendoor als reminder!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply