Weet je wat nou zo lekker is aan werken in de mode? De nieuwste collecties worden altijd in het seizoen daarvoor gelanceerd, dus hoewel we nog in het koude januari zitten kijken we al uit naar warmere dagen. Het moment dat het voorjaar aanbreekt is dan ook meteen een reden om te shoppen bij schoenenlabel CHA die in maart haar Spring Summer 2023 collectie lanceert!

Het Nederlandse label is CHA opgericht door ontwerper Alisha Staats in 2010. Het merk is gespecialiseerd in duurzame, diervriendelijke schoenen en accessoires voor nieuwsgierige vrouwen die de wereld comfortabel & geaard willen verkennen met de modieuze touch waar CHA bekend om staat. CHA haar boots zijn allemaal gemaakt in Spanje met hoge high-end Italiaans koeienleer. Duurzaam, vrij van verboden chemicaliën en diervriendelijk en 100% gevoerd met wol uit het Italiaanse Toscane.

De zomercollectie is gemaakt van Spaans duurzaam suède uitgewerkt met borduursels en laser artwork.
De details komen ook terug in de authentieke tassen met sierlijke franjes en kwasten in frisse opvallende kleuren. CHA is een merk van twee werelden net als de gemixte afkomst van Alisha (Afrikaans, Nederlands) en dat is zichtbaar; authenticiteit met een westerse fashiontwist.

Nu snappen we maar al te goed dat je na het zien van deze prachtige schoenencollectie zin hebt om dírect te gaan shoppen, helaas moet je zoals gezegd nog heel even geduld hebben want de collectie is vanaf maart online te shoppen of in de CHA boetiek in Amsterdam. Kun je in ieder geval alvast sparen voor je favoriete paar CHA’s! De schoenen uit de SS’23 collectie zijn verkrijgbaar vanaf €149,-.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply