Transformeer je huid naar een ander niveau. Door kennis te maken met LABAREAU: klinische, wetenschappelijke huidverzorgingsformuleringen. Het is bewezen dat het fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt, het hydratatieniveau van de huid verbetert en de stevigheid van de huid herstelt. Met LABAREAU biedt oprichtster Lindsay van der Looij de wereld de meest exclusieve, krachtigste anti-aging huidverzorgingsproducten aan. Het luxueuze skincare brand is dan ook favoriet bij tout bekend Nederland.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging besloot van der Looij haar krachten te bundelen met een zeer gerespecteerd team van wetenschappers en biochemici om met LABAREAU het beste van twee werelden samen te laten komen: de kracht van real-life ervaring, ondersteund door de wetenschap. Een must om te proberen als je de huid ultiem comfort wilt bieden en écht de kans wilt geven nog mooier en strakker te worden. De LABAREAU ‘The Collection’ Set bestaande uit de AHA Peel (30ml), de Day Formula (30ml) en de Night Formula (30ml) biedt de perfecte dagelijkse huidverzorgen en routine. De producten zorgen ervoor dat het collageen in de huid versterkt wordt, het laat de doffe huid weer stralen en biedt een diep voedende verzorging. Een ervaring van pure luxe en verwennerij voor de huid die nét dat beetje extra nodig heeft.

De LABAREAU ‘The Collection’ Set is verkrijgbaar voor €379,- en shop je online of in Amsterdam Oud-Zuid bij BLOY Institute.

Over LABAREAU 
LABAREAU is opgericht door Nederlands meest geprezen en gevierde schoonheidsspecialiste Lindsay van der Looij. De Amsterdamse beautyondernemer is founder van de boetiek kliniek BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid, waar menig BN’er haar huid aan toevertrouwt. Naast het runnen van haaronderneming heeft ze jarenlang verschillende cliënten behandeld. Na meer dan 15 jaar ervaring met verschillende huidtypes-,aandoeningen en skincare producten, besloot Lindsay zelf een luxe anti-aging lijn te ontwikkelen. Een merk dat volgens haar nog ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Haar missie? Iedere (zaken)vrouw een verzorgde en verbeterde huid bieden. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply