We nemen je weer mee in een heerlijke shopping guide, waar je de tofste items in kunt vinden voor een feestje, je werk, een avondje met vriendinnen of gewoon een casual lookje voor thuis op de bank. Bij OU. Boutique vind je écht voor ieder moment een leuke outfit, waar jij je krachtig in voelt en in mag stralen. Of dat nu is tijdens een zakelijke afspraak of relaxte lunch, er zit altijd iets voor je tussen.

Het merk OU. wil de vrouw vooral haar kostbare tijd besparen door de fijnste boutique items, fashion en lifestyle goodness alvast voor jou te cureren. Zo stellen ze de tofste looks samen in hun lookbooks en inspireren ze je bij OU. dagelijks online op Instagram of via hun nieuwsbrief. Waarbij fashion wordt gecombineerd met must-go hotspots en self tested lifestyle hacks. En dat allemaal in combinatie met de ultieme online boutique ervaring. De belangrijkste rol van een boutique is om die ene betrouwbare, smaakvolle vriend te zijn die je helpt met het vinden van oplossingen en maken van beslissingen. En dat is precies wat OU. doet!

De vrouwen achter OU. zijn Valerie en Rose, zij willen vooral andere vrouwen empoweren om geen f*ck te geven over de verwachtingen die andere mensen van ze hebben. Dit geldt zowel voor stilistische- als voor andere keuzes die de vrouw maakt op het gebied van identiteit.

Naast de OU. boutique wardrobe delen de dames van OU. graag hun boutique stories, hotspots en ervaringen met je. Van boutique hotel tot boutique gym, alles wordt geprobeerd en gedeeld! De laatste boutique lifestyle & boutique hotspots stories vind je bij OU.Boutique.

Kortom Val en Rose zijn er voor alle vrouwen die al die verschillende rollen vervullen in het uitdagende
dagelijkse leven en alles graag smooth en toch stylish in elkaar willen laten overlopen. Zonder fratsen of gedoe. Dus stijlvol maar wel echt comfortable. Van werk door naar bar, van schoolplein naar presentatie, en op de fiets naar een (mini!) feestje…. Dus ready steady go looks.

Shop ja favoriete look uit deze shopping guide in de online OU. Boutique óf in één van de winkels in Amsterdam of de boetiek aan de Kruisstraat in Haarlem.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply