No business like snow business, momenteel geniet ik van een zonovergoten week in het Oostenrijkse Tirol. Niets fijner om na een lange reis in de auto aan te komen in een prachtig (én zonnig) winters sprookje. En wie naar de sneeuw gaat doet dat uiteraard in style met Colmar Sports!

Waar ik vorig jaar nog in een prachtige ski jas, broek en mid-layer van dit merk op de piste stond, koos ik dit jaar voor een nauwsluitende ski suit in een spetterende kleur mét een gaaf glossy effect. Nu word ik al enthousiast als ik sneeuw en bergtoppen zie, maar met deze ski suit kon ik echt niet wachten om met volle vaart van de pistes te racen. Want dat is wel wat zo’n prachtig getailleerde ski suit met je doet, je hebt het gevoel dat je een (nóg…) snellere en professionelere skiër bent, een dosis extra zelfvertrouwen dus, heerlijk!

Het Colmar Sports softshell ski suit in de kleur garnet is dus een ware eyecatcher, maar daarnaast is het ook gewoon een heel luxe ski suit van de hoogste kwaliteit met ultiem comfort. Het pak is lekker warm gevoerd en de stof beweegt ergonomisch gezien heel goed mee met je lichaam. De stof en ritsen zijn waterafstotend en er zitten genoeg kleine vakjes in waardoor je geen zorgen hebt over het meebrengen van je ski-pas, portemonnee, sleutels en andere kleine dingen. De belijning van het pak is op z’n Italiaans uitgevoerd, en is dus perfect! Ik draag een maat 36 (Italiaanse maat 42) en die zit bij mij als gegoten.

Wat vind jij van deze Colmar Ski Suit? Check vooral ook even de Colmar webshop voor de gehele ski collectie, mét nog veel meer prachtige items.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply