Rails, het  lifestyle merk uit Los Angeles, introduceert met trots de Spring Summer 2023 collectie, vol met kleurrijke items en gedurfde prints. De perfecte pieces om je voorjaarsgarderobe mee aan te vullen, zodat ook jij die effortlessly cool Los Angeles vibe in je outfits kunt verwerken.

Effortlessly cool
De veelzijdige nieuwe Spring Summer collectie van Rails bestaat uit prachtige jurken, klassieke overhemden, gemakkelijke kledingstukken, lichte jassen en truien waar de Californische roots van het merk in terug komen. De collectie is vrolijk en kleurrijk met gedurfde prints en contrasterende neutrale items om zonder al te veel moeite een prachtige voorjaarsoutfit mee samen te stellen. De collectie is echt ontworpen voor de moderne vrouw, die een goede look belangrijk vindt maar wél met het nodige comfort – kortom, de collectie is een maatje voor je dagelijkse avonturen, of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit, of jet-setten rond de wereld, met de items van Rails zie je er altijd effortlessly cool uit. Rails heeft de eerste drop van deze collectie nét uitgebracht en op Your Daily Fashion News krijg je alvast een preview van de prachtige items die binnenkort ook bij Rails verkrijgbaar zullen zijn.


Ellis blouse
De signature ‘Ellis’ blouse komt keer op keer terug in de collecties van Rails, dit seizoen met frisse nieuwe kleuren en vrouwelijke silhouetten en details. De Ellis blouse is één van de bestsellers van het merk en gemaakt van 100% biologisch katoen. Daarnaast bevat de Spring Summer ’23 collectie vele prachtige midi en maxijurken in luxe stoffen als satijnen crêpe, milieuvriendelijk katoen en linnen. Allemaal even elegant en geschikt voor vele bijzondere gelegenheden.

1. Shop Reese Cardigan, hier, €248,-.
2. Shop Ellis Blouse hier, €168,-.
3. Cressida Skirt, available soon.
4. Cece Dress, available soon.
5. Shop Ingrid Raw Shirt hier, €178,-.

Luxe stoffen
Het ontwerpteam van Rails ontwikkelt elk seizoen unieke prints en nieuwe stoffen die aansluiten bij het luxe gevoel waar Rails bekend om staat. In de nieuwe collectie introduceert Rails een hoogwaardige katoenenstof gemaakt van milieuvriendelijke materialen en ontworpen voor ultiem comfort en draagbaarheid, op de webshop vind je de mooiste en beste stoffen ook terug door het eco-label. Casually cool én goed voor het milieu dus!

“Elk seizoen richten we ons met onze collecties op tijdloze ontwerpen die moeiteloos aansluiten bij onze brand identity van Californisch comfort. Rails staat bekend om zijn effortless kleding en we blijven daarom onze collecties ontwikkelen met stukken die in het dagelijks leven van onze klanten passen”. – Oprichter en creatief directeur Jeff Abrams.

Over Rails
Rails is een modelabel dat werd opgericht in 2008 door Jeff Abrams in Los Angeles. Van daaruit is Rails uitgegroeid van een klein label – begonnen met slechts één hoed – tot een volledige collectie dames- en herenkleding. Verkocht bij internationale topwinkels en gedragen door een trouwe aanhang van beroemdheden en smaakmakers. Het merk staat bekend om z´n relaxte pasvorm en klassieke items met een moderne twist. De collecties geven je bovenal altijd die fijne LA vibe! Rails, dat begon met een investering van $5.000, wordt nu in meer dan 40 landen verkocht.

Rails Store in Amsterdam
Adres: 18 Runstraat,1016 GK, Amsterdam, NL
Openingstijden winkel: Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur,
Zondag van 12u tot 18u

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply