Schiet volledig in de roos bij jouw geliefde op Valentijnsdag, met deze lovable producten. Dit jaar komen er sexy liptinten, heerlijke gezichtsverzorging en betoverende geuren voor in je huis aan bod. We zetten een aantal lievelingen op een rij van: M.A.C Cosmetics, Molton Brown, Babor, G.M. Collin en IK Skin Perfection. Ga jij je geliefde verleiden of laat jij je verleiden?

#1. LockedKiss Ink 24HR Lipcolour van M.A.C Cosmetics.
Er is eigenlijk geen beter Valantijnscadeau te bedenken dan de prachtige lipcolour van M.A.C. Cosmetics die 24 uur perfect blijft zitten. Een dag lang, kissproof, transferproof en waterproof genieten van de LockedKiss Ink 24HR Lipcolour. Geen zoen, eten, drinken of regenbui die jouw lipkleur aantast, perfect voor Valentijnsdag!

De LockedKiss Ink 24HR Lipcolours zijn verkrijgbaar in een legio aan kleuren, prijs: €36,-.

#2. De heerlijke en luxe geuren van Molton Brown.  
Ontdek de Pink Pepper Eau de Parfum van Molton Brown met basisnoten van patchouli en cederhout of tover je huis om in een magisch toevluchtsoord met de nieuwe scented candle en aroma reeds in de klassieke Delicious Rhubarb & Rose geur. Een onweerstaanbare combinatie van bloemachtige en fruitige noten. De Aroma Reeds & Refills geven tot 4 maanden een subtiele geur af aan de ruimte. De kaarsen zijn gemaakt van duurzame minerale was, die de beste brandprestatie en geurafgifte biedt. Brandduur: 30-40 uur voor Signature Candles en 60-70 uur voor Luxury Candles. Een heerlijke verrassing voor zowel je geliefde als jezelf.

Prijzen: De Fiery Pink Pepper Eau de Parfum 100ml €130 | Delicious Rhubarb & Rose Single Wick Scented Candle €55 | Delicious Rhubarb & Rose Aroma Reeds €60

#3. Het summum van gezichtsverzorging van G.M. Collin.
G.M. Collin biedt ultra fijne gezichtsverzorging op een hoog niveau. Wij zijn al een tijdje fan van de heerlijke voedende Native Collagen Gel en het City D Tox Eye Serum. Sinds kort voegen we ook de Sensiderm Cleansing Oil aan dit rijtje favorieten toe. Wat een ultra zachte samenstelling heeft met Sophora Japonica bloemextract en arganolie. Sensiderm Cleansing Oil verwijdert moeiteloos waterproof make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. De producten zijn allemaal geschikt voor alle huidtypen maar speciaal voor de gevoelige huid.

Prijzen: Sensiderm Cleansing Oil ml €47,95 | City D-Tox Eye Contour Gel 15ml €74,90 | Native Collagen Gel 50 ml €99,95

#4. De calming layering serum routine van IK Skin Perfection.
Heeft jouw liefje last van een droge en gevoelige huid en weet ze niet meer wat ze moet doen om dit probleem op te lossen, dan is er IK Skin Perfection to the rescue. De ‘calming layering serum routine’ bevat vier producten die je in laagjes aanbrengt om de gevoelige en jeukende huid te kalmeren. Start de skincare routine met de PREBIOTIC SPRAY+, breng daarna in laagjes de serums aan op je huid. Begin met de HYALURON+, daarna de PRERED+ en als laatste de MICROBIOME+.

Setprijs: De Calming Layering Serum Routine, €55,84.

#5. De repair ampoule concentrates van Babor x Paul Schrader.
Deze heerlijke ampullen van Babor en Paul Schrader zijn niet alleen geweldig voor je huid, de verpakking is ook nog eens een feestje om te zien. De werken van Paul Schrader zijn kleurexplosies die perfect zijn samengesteld, nét als de werkstoffen in de ampullen van Babor, een gouden combinatie dus. De repair ampullen verminderen roodheid in het gezicht en herstellen de huid direct. De Babor x Paul Schrader zijn een feestje om te zien en te gebruiken!

Prijs: Babor x Paul Schrader 7 ampullen van 2 ml, €29,95.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply