Wat betekent liefde voor jou? Wat is jouw ultieme liefdescadeau én wat is jouw liefdesverhaal? Van 9 februari tot en met 7 maart is het Love Month bij Westfield Mall of the Netherlands. Daarnaast kun je als consument in de Westfield Love Studios op een unieke manier een persoonlijke boodschap voor jouw dierbare(n) opnemen. 

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je Valentijn? De Westfield Love Studios pop-up inclusief videobooth is jouw ticket tot een persoonlijk cadeau. De videobooth stelt je drie liefdesvragen, terwijl een automatische video-opname dit moment vastlegt. Achteraf krijg je de video-opname gratis mee naar huis via een kaart met QR-code. Zo voeg je een hele persoonlijke noot toe aan je Valentijnscadeau, die je shopt bij dé lifestylebestemming in ​​Leidschendam.

Ambassadors of love
Liefde kun je vermenigvuldigen door het te delen. Daarom gaan de ambassadeurs Ron Simpson (eigenaar The Avocado show), Yuki Kempees (muzikant), Ashlee Janelle (creatief ondernemer) en Danie Bles (stylist) je als bezoeker voor door in de pop-up hun liefdesverhaal te delen via een groot scherm. Zo verrassen Ron en zijn liefde elkaar graag, ontmoette Janelle haar vriend in Ghana – de plek waar ze allebei vandaan komen, organiseerde Yuki ooit een speurtocht als date en omschrijft Danie liefde als ‘vrijheid, vertrouwen en lief zijn voor elkaar’. 

De videobooth is aanwezig van 9 tot 14 februari en van 17 tot 19 februari, maar de Love Studio is toegankelijk tot 7 maart. Zo heb je nog tijd genoeg om jezelf vast te leggen op deze Instagrammable locatie. Enne, vergeet de hashtag #westfieldlovestories niet. 

Over Westfield Mall of the Netherlands
Met een oppervlakte van 117.000 vierkante meter en een aanbod van bijna 300 (flagship)stores, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden, is Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam een enorme vastgoedonderneming.  De winkelbestemming laat zien hoe miljoenen consumenten in de 21ste eeuw bereikt kunnen worden. Hoe? Door bezoekeres onder te dompelen in de juiste fysieke retailervaring. 

Westfield Mall of the Netherlands concurreert niet met de traditionele winkelstraten, maar met locaties waaronder pret- en themaparken en dierentuinen. Een bezoek aan Westfield Mall of the Netherlands wordt ervaren als een dag uit. Met gemiddeld een miljoen bezoekers per maand, kijkt Westfield Mall of the Netherlands terug op een succesvol jaar. “

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply