Marie Marie is opgericht door Marthe de Groot, samen met haar moeder Marjo, nadat zij merkte dat een door oma gehaakte tas veel belangstelling trok in haar omgeving. Het viel Marthe op dat er een kloof bestond tussen haaksters, die vaak een doel misten voor hun hobby, en jonge mensen die wel graag haakwerk willen hebben maar die het ambacht zelf niet beheersen. Marthe vond hier een oplossing voor en zo begon ze haar bedrijf MARIE MARIE.

De wereld een beetje mooier maken
Het leuke aan het merk MARIE MARIE is dat het zo’n mooie insteek heeft, want bij dit merk koop je een prachtig product, waarmee je natuurlijk jezelf blij maakt, maar ook de koper en – misschien een beetje hoogdravend- ook onze aarde door de duurzame facetten van het merk en de sociale insteek erachter. De collectie bestaat uit prachtige kleurrijke shoppers, laptop sleeves, pouches en accessoires, allemaal hoogwaardig gehaakt en verkocht voor een goede prijs.

De MARIE MARIE Haak Community
MARIE MARIE heeft ook haar eigen haak community opgericht, deze haak community is zowel een fysieke áls een virtuele plek voor vrouwen uit alle lagen van de maatschappij samenkomen. Dit kan via de wekelijks door ons georganiseerde haakclubs maar ook via toegang tot onze Whatsapp- en Facebook groepen. Op de manier proberen wij vrouwen te motiveren om hun hobby en doelen na te streven en bieden wij ze daar ook de plek voor. Een plek voor onontdekt talent óf om je hobby opnieuw op te pakken.

Verkooppunten
Inmiddels is Marie te verkrijgen bij de Bijenkorf, Anna + Nina en verschillende winkels in Antwerpen. Daarnaast shop je MARIE MARIE ook online via hun webshop.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply