Lime is de trendkleur voor spring summer 2023, van lime geel tot groen, modemerken laten een waaier aan opvallende lime kleuren terugkomen in hun collecties. Ga voor een limekleurige key-piece in je outfit óf draag de items ton sur ton in een all-lime-look. Één ding is zeker, zin in zomerse dagen krijgen we allemaal van deze oogstrelende limekleurige items. Zie jij jezelf al zitten op een zonovergoten bestemming? Haal dan je hart op bij Havaianas, Guess, Lacoste of Rails!

Lentefris
Na een lange winter snakken we toch allemaal naar nieuwe trends? Daarom kunnen we het voorjaar niet beter beginnen dan met een frisse kleur als deze. Want saai wordt het nooit als je een kiest voor een limekleurig item in je look. Je combineert de limekleurige items heel mooi met een lichte jeans óf juist met prachtige neutrals. Niet bang om te experimenteren? Match de items hieronder dan eens met oranje, lichtroze of lila. Een top outfit gegarandeerd!

Some extra shine
Een outfit maak je uiteraard altijd af met prachtige sieraden om nét dat beetje extra shine te pakken. Met de prachtige sparkly oorbellen, armbanden en kettingen van Pandora gaat dat zeker lukken. Bovendien heeft Pandora een prachtige lentecollectie ontwikkeld die je perfect kunt matchen met je favoriete limekleurige items. Van een madeliefjesring tot viooltjesoorbellen, er zit altijd wat voor je tussen.

Shopping Guide
Zin gekregen om te shoppen? Wij helpen je uiteraard graag met een heerlijke dosis inspiratie! Met onderstaande items ben je helemaal on trend en ga jij met een goed gevulde garderobe het voorjaar in. Shop bij onze favoriete merken de mooiste lime-kleurige fashion pieces en accessoires.

1. Shop Havaianas Slim Flourish Slippers hier, €35,-
2. Shop Rails Maty Dress, hier, €228 (limoncello colour available soon)
3. Shop Guess Python Bag hier, €115,-
4. Shop Rails Jamie Shirt hier, €168,-
5. Pandora Earrings available soon, shop de collectie hier
6. Shop Lacoste L003 NEO Sneakers hier, €130,-

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply