Ben je zwanger, heb je een zwangere vriendin of familielid? Dan hebben we super leuk nieuws voor je. Het kindermerk CYBEX, vooral bekend van kinderwagens en autostoeltjes, viert aanstaande zaterdag op 1 April het éénjarige bestaan van hun flagship store in de P.C. Hooftstraat 136. Deze luxe flagship store is sowieso een walhalla voor alle zwangere dames onder ons, dus absoluut een bezoekje waard.

Om het éénjarig bestaan van de flagship store uitgebreid te vieren heeft CYBEX o.a. fotograaf Iris Dorine uitgenodigd die prachtige (zwangerschaps)portretten gaat schieten in de winkel tussen 10:00 – 18:00. Hoe leuk, om op deze manier je zwangere buik vast te leggen, als prachtige herinnering voor later?

Iedereen is welkom, extra leuk voor een zwangere vriendin maar ook als bijzondere ervaring om bijvoorbeeld zelf of met je geliefde geportretteerd te worden.

Waar?: CYBEX Flagshipstore, Pieter Cornelisz Hooftstraat 136, 1071 CE Amsterdam
Wanneer?: Zaterdag 1 April 2023 van 10:00 – 18:00

Over Cybex:
Het in 2005 opgerichte CYBEX is wereldwijd bekend om zijn iconisch ontwerpen, innovatieve technologie en functionaliteit. Het succesvolle Duitse bedrijf ontwikkelt kinderproducten die zowel veilig als stijlvol zijn, en die perfect passen bij de levensstijl van ouders. Meer informatie: www.cybex-online.com.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply