Waar een full-face make-up look jarenlang de standaard was, wordt de eigen gezonde en stralende huid steeds belangrijker. De full coverage make-up looks en talloze filters zijn we zo langzamerhand wel een beetje zat, het is écht tijd om je huid weer mooi te laten stralen door goede skincare. Dus toon vol trots je echte huidtextuur en wissel die foundation en concealer eens in voor goede en pure skincare producten. Door deze verandering in trend is de afgelopen maanden het gebruik van hoogwaardige skincare nóg belangrijker geworden dan ooit. Het Canadese skincaremerk G.M. Collin heeft speciaal voor het nastreven van skinimalisme een Glow Mask en Aqua Mask ontwikkeld. 

De natural look is helemaal hot, en eerlijk is eerlijk, wij houden ervan! Want in een wereld waarin alles maakbaar lijkt, is door de vele lagen make-up de natuurlijke schoonheid soms ver te zoeken. Én die natuurlijk schoonheid willen we nou juist zo graag zien! Want je bent prachtig zoals je bent!

De trend rond the natural look startte in 2014 nadat Beyoncé en actrice Gwyneth Paltrow foto’s van zichzelf plaatsten op Instagram, zonder make-up. En nu anno 2023 steeds meer celebrity’s volgen, denk maar eens aan Hailey Bieber, is de #nomakeuplook enorm populair geworden.  

Natuurlijke schoonheid
Doordat de natuurlijke look nu steeds meer een trend wordt, is een goede skincare routine essentiëler dan ooit. Gezichtsmaskers zijn hier een belangrijk onderdeel van en zijn de basis geworden van een goede huidverzorgingsroutine. Daarom heeft G.M. Collin twee nieuwe formules binnen het assortiment: Het Glow masker en Aqua masker zijn gemaakt met de meest geavanceerde ingrediënten en technologieën om ervoor te zorgen dat de huid er op haar best uitziet en voelt. Daarnaast hydrateren, verjongen en beschermen de maskers tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Beide maskers zijn verpakt in een handige ‘‘to go’’ tube, die door de compactheid in iedere It-bag zullen passen.

Glow Mask  
Geformuleerd met camu camu extract en een vitamine cocktail, geeft dit heerlijk  romige masker de huid een infusie van vitaminen A, C, B3, B5 en E. Het Glow masker biedt de huid een stralende gloed, hydradeert en voedt de huid en vermindert de  zichtbaarheid van roodheid.  

Aqua Mask  
Dit vochtmasker, doordrenkt met essentiële mineralen, heeft een verfrissende  geltextuur. Het masker biedt intense, onmiddelijke en langdurige hydratatie, regenereert en versterkt de huidbarrière en verzacht en herstelt zichtbaar de soepelheid van de huid.

Review
Het Aqua Masker mocht ik zelf uitproberen en heb ik dan ook al een aantal keer uitgebreid getest als onderdeel van mijn skincare routine. Hoe ik dat doe? Ik reinig eerst mijn huid met de sensiderm cleanser van G.M. Collin, waarna ik het masker rijkelijk aanbreng, dit laat ik ca. 20 minuten zitten. Na deze 20 minuten spoel ik het masker af met koud water, mijn huid is nu al enorm gevoed en voelt heerlijk zacht aan. Daarna vind ik het fijn om mijn skincare routine af te maken met de G.M. Collin native collagen gel. Mijn all time favorite huidproduct! Waar ik normaalgesproken de sensiderm cream van G.M. Collin nog wel eens gebruik voor droge plekjes, is dat nu niet nodig, mijn huid is ultiem gevoed en gehydrateerd. Ik heb zelf een vochtarme en droge huid, deze routine van G.M. Collin is oprecht het summum op het gebied van huidverzorging en laat mijn huid stralen als nooit te voren. Absoluut de moeite waard om eens te proberen dus!

Tip: Laat het masker voor 15 – 20 minuten zitten. Hoewel het niet veel kwaad kan  om daar enkele minuten vanaf te wijken, is het niet raadzaam om een paar uur of  de hele dag een masker te dragen. Waarom? Een masker te lang dragen kan je huid  uitdrogen of je poriën verstoppen.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply