Interieur liefhebsters opgelet! In het markante rijksmonument op de kop van de Amsterdamse P.C. Hooftstraat is ‘s werelds eerste Eichholtz flagship store geopend, in samenwerking met Decor Amsterdam. Vanuit het statige pand komt de chique, continu wisselende en uit voorraad leverbare collectie tot leven en brengt Eichholtz Amsterdam beleving en grandeur terug in de retail. 

Eichholtz heeft zich met een breed assortiment aan high-end meubelen, verlichting en accessoires van oudsher gericht op verkoop via retail. Binnen het assortiment van Decor Amsterdam speelt het merk al jarenlang een grote rol en in 2020 hebben beide merken samen de eerste Nederlandse Eichholtz winkel op de Overtoom geopend. 

Vanuit de ambitie om wereldwijd Eichholtz flagship stores te openen, hebben Eichholtz en Decor Amsterdam andermaal de handen ineengeslagen. In het monumentale en op het Rijksmuseum uitkijkende pand is het indrukwekkende Eichholtz Amsterdam gerealiseerd. 

“Langzaam maar zeker zijn veel iconische winkels uit het hoofdstedelijke straatbeeld verdwenen. IJkpunten die een gezicht geven aan de stad, zoals je die in Parijs, Londen en New York nog wel hebt. Eichholtz Amsterdam brengt nieuw elan. Dat doen we niet alleen met een vernieuwend retailconcept maar ook door middel van spraakmakende events. De P.C. Hooftstraat 1 is de plek waar alles samenkomt”, aldus Thomas Schuchard, eigenaar van Decor Amsterdam en dé drijvende kracht achter Eichholtz Amsterdam

Edwin van der Gun, Chief Creative Officer van Eichholtz: “Iconisch en inspirerend zijn de sleutelwoorden van deze prachtige Eichholtz Experience Store in het Museumkwartier in Amsterdam-Zuid. Met de visie van Thomas en zijn team valt alles op z’n plaats.”

Verspreid over drie verdiepingen brengt Eichholtz Amsterdam grandeur. De meerdere malen per jaar wisselende collectie maakt van elk bezoek een nieuwe ontdekkingstocht. Eichholtz Amsterdam pakt vanuit het majestueuze pand ook de rol van smaakmaker, of het nu om een volledige inrichting of accessoires gaat. 

Interieur professionals kunnen, ook samen met hun klanten, inspiratie opdoen in de winkel. Daarnaast beschikt Eichholtz Amsterdam zelf over een moderne designstudio. Hier worden in samenspraak met klanten complete projecten gerealiseerd, van residentiële tot commerciële ruimtes. Schuchard: “De tijd die je thuis doorbrengt is waardevol. Dat is waar je oplaadt. Eichholtz Amsterdam brengt de nieuwste collecties van Eichholtz samen op één inspirerende locatie, een beleving voor eenieder die zich ook thuis graag onderdompelt in esthetiek en elegantie.” 

Ben jij ook weg van het prachtige Eichholtz, dan is een bezoek aan de flagship store op de kop van de P.C. een must visit. Laat je inspireren door de luxueuze designs voor een elegant en extravagant interieur.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply