Het aftellen kan beginnen. De dagen worden steeds langer, de zon schijnt steeds feller en de terrasjes zitten steeds voller, nog maar even en dan is het weer zomer! En je hebt natuurlijk een leuke luchtige outfit nodig om al die vitamine D op te nemen! Goodbye winterdip, hello new dress, happy colours & sunny evenings!

Terrasweer!
Eindelijk is het zover, we kunnen het terras weer op! Met deze shopping guide ben je dan ook helemaal prepared voor de eerste momenten dat jij weer met een hapje, drankje en goed gezelschap kunt genieten op een zonnig terras. Van matching setjes van Rails en Drykorn, tot zomerse jurkjes van Fabienne Chapot, voor iedereen is er dé perfecte look.

Happy Colours & Perfect Neutrals
Het kleuren palet voor de zomer varieert van vrolijke en statement kleuren, tot fijne neutrals voor een gebalanceerde outfit. En mocht je nog geen Koningsdag outfit in de kast hebben hangen, dan hebben we een heerlijke co-ord setje van Rails óf een heerlijke slip dress van Drykorn to the rescue.

Catchy instappertjes
Een outfit uit deze shopping guide maak je extra fashionable door een catchy instappertje van MOU. of Scholl Shoes. Draagcomfort gegarandeerd! Waardoor je die heerlijke middag op het terras eenvoudig kunt verlengen tot een avondje stappen of festivallen! Welke items voeg jij toe aan je wishlist?

Campaign Images: Drykorn

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply