Iedereen kent het wel, je wilt een prachtig zomers jurkje of topje dragen maar hebt daarvoor niet de juiste BH. Dan is er booby tape to the rescue! Heb je ooit liftende borsttape gekocht waarbij je geen ondersteuning voelde? Booby Tape geeft je borsten de aandacht die ze verdienen. Internationale celebrities als Gigi Hadid, J.Lo en Dua Lipa weten de weg naar het merk te vinden en nu is het de beurt aan jou! Het Australische merk dat vrouwen over de hele wereld helpt om een perfect decolleté te creëren zonder beha, lanceert nu ook haar productlijn in Nederland. 

De speciaal ontwikkelde, huidvriendelijke tape biedt steun en vorm aan ieder type borsten. De hypoallergene eigenschappen van de tape zorgen ervoor dat de huid niet irriteert of beschadigt. Daarnaast is de innovatieve tape vochtbestendig – zeg maar ja tegen dat feestje -, pijnloos en zonder resten te verwijderen en beschikbaar in verschillende kleuren en breedtes.

“Booby Tape is de perfecte oplossing voor vrouwen die zich comfortabel en zelfverzekerd willen voelen zonder een beha te dragen”, aldus Bridgett Roccisano, een van de oprichters van Booby Tape. Met de tape creëer je verschillende decolletéstijlen, van natuurlijk tot glamoureus. 

Booby Tape is meer dan een mode-accessoire. Het is een verklaring van zelfliefde en empowerment. Waar de mogelijkheden met een BH gelimiteerd zijn, kun je met Booby Tape vol zelfvertrouwen dragen wat je wilt. Of je nu voor een diepe V-hals of een backless top gaat: met Booby Tape kan het allemaal.

De producten zijn verkrijgbaar via www.boobytape.nl. Prijzen liggen tussen de €8,95 voor nipple covers en €14,95 voor de Booby Tape.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply