Op zondag 14 mei is het weer zover, dé dag van het jaar om de meest bijzondere vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. Dat kun je natuurlijk op allerlei manieren doen, máár een gepersonaliseerd cadeau maakt het cadeau voor je moeder natuurlijk extra speciaal. Deel daarom je favoriete herinneringen met de prachtige door jezelf ontworpen stationery van Cotton Bird. Op de webshop vind je bij de selectie voor interieur items de leukste decoratie en kaarsen, te bedrukken met eigen tekst en een foto voor een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Het allerleukste is dat je nu shopt met 20% korting met de code MAMA20.

Polaroids, 12 stuks met uniek hoesje voor €14,90, gepersonaliseerd fotoboek vanaf €39,95, geurkaars met eigen foto vanaf €8,90.

Liefste mama
Je moeder is uiteraard een heel speciaal persoon in je leven, ze staat altijd voor je klaar met raad en daad. Daarom is het extra belangrijk dat je haar de aandacht geeft die ze verdient op deze speciale dag in het jaar. Cotton Bird heeft daarom een speciale moederdag selectie samengesteld! Van een mooi fotoboek met jullie leukste belevenissen, tot een poster met lieve tekst om haar bij weg te laten smelten. Er is altijd iets leuks, speciaal voor haar.

Een uniek cadeau
Is jouw moeder van de lijstjes? Schrijft ze alles op? Van recepten, tot to-do’s, quotes of inspirerende verhalen. In het atelier van Cotton Bird worde luxe linnen notitieboeken gemaakt, gepersonaliseerd met een mooie foto van jullie samen en eventueel een lieve kleine tekst.

Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden alleen en blijven vaak lang bewaard. Daarom is er Cottonbird voor de liefste moeders, bonusmama’s, vrouwen-die-fungeren-als-moeders en vaders-die-ook-moeder-zijn in je leven!

Notitieboek met ringband €19,90, gepersonaliseerde poster vanaf €10,90, linnen notitieboek met harde €24,90.

Met één van de fantastische cadeaus van Cotton Bird ga jij je moeder sowieso heel gelukkig maken. Heb jij iets gezien waarmee je haar wilt verrassen? Vergeet dan niet op tijd te bestellen, want voor je het weet is het zover!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply