Rails kondigt met trots haar exclusieve samenwerking aan met de Amsterdamse interieurontwerpster Noëlle Baartmans. Om het zonnige seizoen en de lancering van de SS23-collectie te vieren, vroeg het LA gevestigde merk aan Noëlle om de Amsterdamse winkel in de Amsterdamse negenstraatjes opnieuw in te richten. Dat deed ze met succes, de winkel brengt je bij binnenstappen direct in zomerse vakantie sferen!

Met een liefde voor een eclectisch interieur, heeft interieurontwerpster Noëlle Baartmans speciaal voor het lente- en zomerseizoen de winkel van Rails in De Negen Straatjes in een nieuw jasje gestoken. Noëlle is een interieurontwerpster uit Amsterdam zelf. Geïnspireerd door de reizen die ze heeft gemaakt en de unieke stukken die ze daar weet te vinden in combinatie met verschillende stijlen te durven mixen, gaat Noëlle te werk. Door deze gemeenschappelijke passie en inspiratie was de samenwerking tussen Noëlle en Rails heel natuurlijk. Dankzij haar Nederlandse roots, komen Californië en Nederland samen in één winkel. En dát werkt fantastisch, je hebt direct zin om een complete Rails outfit te shoppen en het liefst ook direct je hele interieur om te gooien, want eenmaal binnen ben je direct verkocht! De winkel is sfeervol, warm en perfect in balans. Dat vind je ook nog eens in één van Amsterdams mooiste panden in het hartje centrum.

Kort voor deze samenwerking was Noëlle in LA geweest, waardoor ze samen met de inspiratie van de reis en de identiteit van Rails, een moodboard kon maken voor de nieuwe inrichting van de winkel. In al haar projecten maakt ze gebruik van verschillende stijlen, unieke stukken, een mix van designers en vintage items. Zo voegde ze urban en moderne elementen toe voor de Amsterdamse uitstraling van de winkel. Een mix van denim en oranje, een keramieken vaas uit Los Angeles, zwart-wit foto’s van deze Californische stad en gordijnen met palmboom-motief zijn terug te vinden voor het ultieme LA-gevoel. Bij het zien van de foto’s wil je toch direct een middagje Amsterdam plannen? Juist op dit moment, omdat de zomer eindelijk écht is begonnen!

Rails opende een klein jaar geleden (juni 2022) hun eerste eigen fysieke locatie in Amsterdam in de 9 straatjes (Runstraat 18) en breidt daarmee de groei uit naar de Nederlandse markt. Zo is het merk deze zomer ook te vinden in de Bijenkorf in Amsterdam met een pop-up tot en met 30 juli. 

Adres: 18 Runstraat,1016 GK, Amsterdam, NL
Openingstijden winkel: Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur,
Zondag van 12u tot 18u

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply