Wie al bekend is met de Maniac Manicure, weet dat deze trend overgewaaid is uit Korea. Daar is deze revolutionaire en makkelijke manier van je nagels doen een instant hit. De Gellak Stickers van Maniac Nails veroveren nu in rap tempo ook de Nederlandse markt. Bekende Nederlanders onder wie Anna Nooshin en Carolien Spoor zijn inmiddels groot fan.

De manicure’s van Maniac Nails zijn werkelijk waanzinnig, in een handomdraai heb je prachtige salon-waardige nagels met een spetterende nail art. Van hartjes, tot artistieke lijnen en knallende kleuren, voor iedere liefhebber van een frisse manicure zijn er passende gellak stickers. Eenvoudig in gebruik én langdurig resultaat, wij hebben de Maniac manicure getest en het doet wat het beloofd, deze manier van je nagels doen is zoveel sneller dan aan de slag met gellac. Your Daily Fashion News is fan!

De nieuwe Pedicure lijn van Maniac Nails maakt ook van je teennagels kleine kunstwerkjes. Net als bij de manicure plak je de speciale zeslaagse Gellak Stickers op de nagels van je tenen. Je vijlt ze even bij en hardt ze uit onder de Maniac Mini Lamp. Zo heb je heel eenvoudig prachtig verzorgde teennagels die eruitzien alsof je naar de salon bent geweest. De gellak houdt maar liefst twee tot drie weken zonder dat je er omkijken naar hebt. Dat is natuurlijk écht heerlijk, vooral als je op vakantie gaat!

De Maniac Pedicure is verkrijgbaar in alle trendkleuren van het moment. Van klassiek Coco’s Obsession rood tot de perfecte neutrale kleur van de Nicole Neutral. Of laat je voeten knallen met Gaga Pink neonroze. Er zijn in totaal negen kleuren verkrijgbaar. Binnenkort zijn de pedicure varianten ook in Nail Arts verkrijgbaar. Dus kies jouw favoriete design, en match je voeten met je handen. Of juist niet, en ga voor een catchy contrast.

Want zeg nou zelf: niets geeft toch een fijner gevoel dan piekfijn verzorgde voeten? Helemaal met een zomer vol zon, zee en festivals in het vooruitzicht. Met de Maniac Nails Pedicure zit jij op je vakantiebestemming in elk geval met perfecte voetjes in het zand.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply