Het festivalseizoen is in volle gang! Sta jij binnenkort ook onder de zomerzon te genieten van fijne muziek en goed gezelschap? Dan mag een heerlijke festivaloutfit niet ontbreken. Een festivaloutfit mag lekker speels zijn, maar móet daarnaast ook van het nodige comfort zijn voorzien. Wij delen graag een aantal niet te missen items om dansend de dag door te komen.

Showtime
Wanneer jij het festivalterrein oploopt en de DJ ready is voor zijn set, is het showtime! Om jou dus optimaal te laten stralen zochten we een prachtig setje uit van Guess, een opvallende glittery en sparkling short met strass details en fringes (5). Die combineren we met een rustige khaki cropped top (3), die uiteraard heel sexy is!

Powerful Pink
De set van Guess zetten we nog wat extra kracht bij door een powerful pink statement bag met gouden chain van Unisa (2). Zeker weten dat alle blikken op jou gericht zullen zijn! En zoals gezegd is dansen op hoge hakken een no-go dus biedt Unisa de perfecte witte sneaker (7), die matchen met iedere festival look en je danst de hele dag op wolkjes! Je weet dus zeker dat je hier het gehele festivalseizoen volop plezier van zult hebben.

Gouden Greep
Een festivaloutfit wordt natuurlijk afgemaakt met mooie sieraden. Met de pas gelanceerde Essence Collectie van Pandora doe je een gouden greep. De perfecte ear party creëer je met de 14k. goud vergulde ear cuff met zoetwaterparel (1) en bij je speelse ringen stack mag de hartvormige ring (4) uit de collectie niet ontbreken.

Het enige wat je nu nog nodig hebt is een goede deodorant, want niets zo oncharmant als een vervelende odeur. Met de Odorex extra dry collectie (7) ben je ervan verzekerd dat je de hele dag door fris ruikt en je geen bultjes of uitslag krijgt door de hypoallergene formule. Festival ready? Check!

  1. Shop Pandora Essence ear cuff hier, €55,-
  2. Shop Unisa hot pink handtas hier, nu met 25% korting €79,90
  3. Shop Guess tops hier, €70,-
  4. Shop Pandora Essence hartvormige ring hier, €119,-
  5. Shop Guess shorts hier, €200,-
  6. Shop Odorex Extra Dry deodorant hier, €5,99
  7. Shop Unisa witte sneakers hier, nu met 50% korting €69,90

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply