In Nederland wil het échte zomerweer maar niet doorbreken, dus hopelijk heb je binnenkort een heerlijke vakantie gepland of zit je as we speak op een zonovergoten bestemming. Om ondertussen lekker weg te blijven dromen bij die heerlijke zomerse dagen die we zo verdiend hebben nemen we je mee in een aantal super chique hot summer essentials. Van de meest luxueuze skincare tot de mooiste fashion musthaves.

Beach Essentials
Heb je een lekker dagje naar het strand gepland, dan mag een heerlijke beach bag (1) niet ontbreken. In de gehaakte exemplaren van MARIE MARIE kun je al je beachday essentials kwijt. Ook is een zonnebril natuurlijk een ware essential op een zonovergoten stranddag. De Mirage van James Ay (2) is super fashionable, duurzaam en beschermd je ogen ook nog eens tegen felle UV straling.

Summer Chic Pieces van Nederlandse bodem
Een heerlijke summer chic outfit creëer je in een handomdraai met de matching pieces van Amaya Amsterdam, de prachtige short (3) in saliekleur draag je overdag naar het strand met een mooie top en ‘s avonds in je favoriete beach club met de matching blazer van Amaya Amsterdam die je ook in de webshop treft.

Een heerlijk jurkje (4) die je eenvoudig over je bikini of badpak gooit scoor je bij Harper & Yve, nu zelfs voor een heel leuk prijsje. Met een slippertje eronder perfect voor op het strand, met een high heel ook geschikt voor een avondje uit. Leuk om te weten is dat zowel Amaya Amsterdam als Harper & Yve zijn merken van Nederlandse bodem.

Onder dat fijne jurkje of die sexy top met laag decolleté of een open rug draag je het liefst geen BH. Booby Tape (6) is er to the rescue om je vol zelfvertrouwen je favoriete summer piece te laten dragen zonder BH maar met stevige tape en nipple covers.

Prepare Yourself
Op een hete zomerdag bij zee is het extra belangrijk je huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Je transpireert meer dan normaal en je huid wordt blootgesteld aan UV straling. Een beetje extra voeding vóór en ná je bezoek aan het strand kan dus geen kwaad. Het summum op het gebied van skincare zijn de luxe anti-aging skincare producten van LABAREAU (5). Skincare specialisten, celebrities en beautyjournalisten zijn idolaat van het merk vanwege de hoogwaardige kwaliteit collageen én nieuwe SAXZ-12® technologie, die de huid verjongt met hoog geconcentreerde ingrediënten. Je huid ziet er direct voller, steviger en gladder uit! Deze investering is je huid meer dan waard!

  1. Shop Marie Marie shopper hier, €129,-
  2. Shop James Ay zonnebril hier, €170,-
  3. Shop Amaya Amsterdam short hier, €83,95 (nu met 30% korting in de sale)
  4. Shop Harper & Yve jurkje hier, €44,99 (nu met 50% korting in de sale)
  5. Shop LABAREAU The Collection set hier, €379,-
  6. Shop Booby Tape hier, €16,-

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply