Kom je net terug uit het zonnige zuiden? Wees niet getreurd, want eten zoals in Zuid-Europe kan ook gewoon om de hoek in ons geliefde Amsterdam. Bij bewoners van de bruisende Amsterdamse wijk De Pijp is het mediterrane restaurant Qlique dan ook niet voor niets al ruime tijd favoriet. De beste smaken uit de Franse, Spaanse en Italiaanse keuken tref je op de vernieuwde kaart van Qlique. Het Zuid-Europese karakter van het restaurant is daarmee nog duidelijker geworden!

Bij binnenkomst in het restaurant wordt je al direct ondergedompeld in een mediterrane bubbel met invloeden uit de Spaanse eilanden, de Qôte d’Azur en Toscane bijvoorbeeld. Laat dat toevallig óók onze favoriete vakantiebestemmingen zijn! De kaart van Qlique sloot altijd al nauw aan op deze ambiance, maar de chefs van het restaurant hebben deze nu nog verder aangescherpt. Bezoekers kunnen zich door het brede scala aan gerechten op de nieuwe kaart laven aan bekende smaken of juist geprikkeld worden door nieuwe ervaringen. Check alvast de nieuwe kaart!

Wat te denken van bijvoorbeeld de carpaccio met gorgonzola en hazelnoot, de iberico bellota met stracciatella en meloen, de gekonfijte knolselderij met selderij en limoncello of de asperges & bimi met mosselen en garnalen. Klinkt dat niet heerlijk?

Het team van Qlique is erg enthousiast over de smaakvolle gerechten op de nieuwe kaart, die Zuid-Europa en het Middellandse Zee-gevoel nog dichter naar de Amsterdamse Pijp brengen. “We kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen en hen te laten genieten van de smaken van Zuid-Europa in een romantische mediterrane ambiance.”

Naast lekker eten en een sfeervolle inrichting is service zó belangrijk als je ergens heerlijk wilt dineren. Bij Qlique staat persoonlijk contact en uitstekende service dan ook hoog in het vaandel. De ambiance, de persoonlijke touch en het eten zal je nog lang bij blijven na een bezoek aan Qlique. Gepassioneerd brengen de gastheren- en vrouwen van Qlique ook hun liefde voor en kennis over wijn over op de gasten. Zo is er voor de echte liefhebbers altijd iets te ontdekken en zijn ook de minder grote ‘kenners’ altijd verzekerd van het beste advies voor bij hun gerecht. Uiteraard is er voor hen die liever een cocktail drinken ook een ruime keus. Vanuit de prachtige en centraal in het restaurant gelegen bar worden tot ’s avonds laat de meest smaakvolle cocktails bereid.

Laat je smaakpapillen verwennen door de heerlijke gerechten op de nieuwe kaart van Qlique. Kom langs, dompel je onder in de sfeer en de spijzen en beleef een onvergetelijke mediterrane avond in hartje Amsterdam. Een must try wat ons betreft!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply