Er is geen tijd van het jaar waarin we de natural look meer omarmen dan in de zomer. Zon gebruind, beachy hair en een ontspannen gezicht, we kennen allemaal de perfecte summer fresh look. Met deze look ga je stralend de dag door, zie je er healthier uit dan ooit én heb je die heerlijke zomerse glow en sun kissed huid. Veel buiten zijn met zonnig weer doen een hoop voor deze uitstraling, maar er zijn ook een aantal beauty musthaves die je zéker zullen helpen om die heerlijke frisse zomerse look te bewerkstelligen.

G.M. Collin Vital C15
Het Vital C15 serum van G.M. is een echte krachtpatser, de formule met een sterke combinatie van vitamine C en ferulinezuur zorgt namelijk voor verfijning van de huidtextuur en vermindering van de verschijning van rimpels. Een ontspannen gezicht gegarandeerd dus met deze formule!
Daarnaast krijg je na gebruik van dit serum een stralende huidteint, die summer glow en sun kissed look heb je dus zo te pakken! Het Vital C15 serum hebben we eigenhandig getest. Het ultieme voordeel vinden wij toch wel dat het dragen van foundation na het gebruik van dit krachtige serum onnodig is, juist door die frissere en stralende huidtextuur en verbeterde huidteint. Dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt op een heerlijke stranddag.
Shop het Vital C15 serum van G.M. Collin hier, €110,-.


Glow Botanica
We hebben allemaal een druk leven, waarbij we helaas regelmatig stress ervaren. In de zomer willen we die stress natuurlijk graag achter ons laten en vooral genieten van al het moois dat de zomer te bieden heeft. Met de Glow Botanica bodylotion die rijk is aan magnesium worden je hormonen in balans gebracht op natuurlijke wijze en wordt stress direct verminderd. Je brengt de body lotion aan na een ontspannen douche of vlak voor het slapen gaan zodat je huid optimaal kan ontspannen. Naast magnesium is deze bodylotion rijk aan collageen dat de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbetert. Ook bevat het teunisbloemolie, een antioxidant die ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Hormonale disbalans wordt met deze natuurlijke bodylotion verminderd, bye bye stress, hello good positive & relaxed vibes!
Shop de Super Rich Magnesium bodylotion van Glow Botanica hier, €43,55.


Yves Rocher, Bain de Nature
Retourtje Bretagne zo in je badkamer? Dat is precies wat de nieuwe geuren uit de Bain de Nature collectie van Yves Rocher je zullen brengen. Met de drie nieuwe geuren geïnspireerd op de Bretonse natuur waan je, je in Franse sferen. Zo brengt de geurlijn met Wilde Algen en Zee venkel je mee in het gevoel van een verkwikkende wandeling langs de Bretonse kust, ervaar je door de geur met Weidebloem en Heidekruid ontspannenheid zoals een uitstapje in het Bretonse Les Landes én weet de geurlijn op basis van Haver en Boekweit je mee te nemen in weldadigheid van de graanvelden in de regio. De Bain de Nature collectie bestaat uit een verscheidenheid aan producten en formaten, waaronder heerlijk voedende lipbalsem, verzorgende bodylotion en verkwikkende showergel en zeep.
Shop de Baine de Nature collectie van Yves Rocher hier, vanaf €2,99.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug

Leave a Reply