Het luxe sieraden merk TOTI Fine Jelwery heeft prachtige sieraden die de band tussen ruiter en paard symboliseren. De filosofie van TOTI Fine Jewelry ligt in de lijnen CONNECTION, CONFIDENCE en CHALLENGE, allen nodig voor de beste prestaties voor ruiter en paard. Dit weekend organiseert TOTI Fine Jewelry een luxe pop up shop tijdens de Longines Global Championship in de Tops International Arena in Valkenswaard. Dit is dus dé kans om het luxe sieraden merk in real life te bewonderen in Nederland, van 18 tot en met 20 augustus.

Naast de pop-up in Nederland vind je het merk ook in andere luxe plekken in de wereld tijdens de Longines Global Champions Tour. Zo werd met een pop-up tijdens de play-offs in Praag TOTI Fine Jewelry onthuld, gevolgd door glamoureuze bestemmingen zoals Miami, Monaco, Cannes en Parijs, waar bezoekers de allure van TOTI Fine Jewelry persoonlijk kunnen aanschouwen.

De sieraden van het merk zijn zeer verfijnd en van de hoogste kwaliteit, de prijzen starten dan ook bij €390,- voor een armband tot een kleine €10,000 voor een armband met exclusieve diamanten.

Over TOTI Fine Jewelry
Het luxe sieraden merk is opgericht door de vooraanstaande Australische springruiter Edwina Tops-Alexander. Het merk verenigd de meest diepgaande waarden van het leven door middel van de lijnen CONNECTION, CONFIDENCE en CHALLENGE. Elk stuk is zorgvuldig gemaakt om dragers te inspireren en sterker te maken en weerspiegelt het ethos van de oprichter van het merk. De ITOT Foundation is naast het merk opgericht om de nalatenschap van ITOT te eren en een blijvend verschil te maken in het leven van anderen door kinderen en volwassenen te ondersteunen door middel van de transformerende kracht van paardentherapie.

Voor meer informatie check totiequestrian.com of volg @totijewelry op Instagram.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug

Leave a Reply