Tassenliefhebbers opgelet! Je favoriete duurzame tassen label O My Bag komt dit najaar met een super gave nieuwe collectie. Voor de ‘Bold Minimalism’ herfst/winter-collectie 2023 put O My Bag uit populaire en tijdloze designs uit de eigen archieven. Door deze nieuw leven in te blazen, is de meest veelzijdige O My Bag-collectie ooit ontstaan, bestaande uit onder meer vier nieuwe tassen, meerdere portemonnees en een juweel van appelleder. Your Daily Fashion News deelt graag de ins-en-outs achter de collectie met je!

Tijdloze heruitgaven
De even chique als nonchalante sterren aan het firmament zijn Nora (€219) en Leo (€199). Nora is het kleine zusje van O My Bags beroemde kantoortas Janet en heeft de meest ideale maat voor alle soorten benodigdheden, of je nu gaat shoppen of stappen. Leo, net als Nora verkrijgbaar in zacht grain leer in de kleuren zwart en wild eiken, is het nieuwe unisex pareltje in de collectie. Dit herontwerp van de beroemde Laura Bag is dusdanig comfortabel dat de kans groot is dat je partner er mee aan de haal gaat.

Voor eenieder die het goede oude portemonnee design heeft gemist zijn er de Blake Wallet (€ 79) en Pau’s Pouch (€ 89). Met het silhouet van een halve maan biedt Blake plek aan alle soorten kaarten, contant geld en bonnetjes. Pau’s Pouch is een verhoogde versie van de klassieke O My Bag-portemonnee en een wonder van weeftechniek. Beide designs zijn verkrijgbaar in klassiek zwart of cognackleurig leder. Perfect te matchen met popping colours zoals in het lookbook van de collectie óf met al je minimalistische outfits.

One-of-a-kind
Kenzie (€349) en Hayden (€359) zijn one-of-a-kind ontwerpen die voortkomen uit pure verbeeldingskracht. De innovatieve Kenzie is adembenemend. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en beschermd zijn en de prachtige gladde achterkant is vriendelijk voor elke outfit. Hayden een geavanceerde unisex laptoptas met glad ontwerp, strakke hoeken en een ruim interieur. Perfect voor al je zakelijke afspraken en dagen op kantoor.

Fluwelen appel
Inmiddels maakt O My Bag al twee jaar gebruik van appelleder voor de veganistische collectie en de resultaten stellen nimmer teleur. Dat bewijzen ook de beroemde Bobbi Bucket Bag (€169) en Alex Fold Over-Wallet (€49), die nu volledig vegan zijn geworden! Ook volledig veganistisch en duurzaam zijn de bordeauxode reisetuis Ted Travel Case Small (€40) en Big (€45), in samenwerking met Better Cotton™️ gemaakt van sexy, zacht corduroy.

Heb je iets leuks gezien? De ‘Bold Minimalism’ herfst/wintercollectie 2023 is nu verkrijgbaar via de website, Amsterdam brandstores of diverse verkooppunten van O My Bag.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply