De dagen worden korter, we zitten volop in de herfst en over precies 67 dagen is het alweer zover, KERST! Dat is waarschijnlijk sneller dan je dacht. Een goed excuus om alvast te beginnen met de jaarlijkse Christmas preperations. Wij kijken altijd enorm uit naar de meest gezellig tijd van het jaar en met de prachtige kerstcollectie van Cotton Bird kunnen we al helemaal niet meer wachten.

Better be prepared
December is de drukste maand van het jaar, om zonder stress en zorgen deze feestmaand in te gaan is het Franse stationary merk Cotton Bird voorbereid. Zij presenteren al vroeg in het jaar hun prachtige nieuwe kerstcollectie met de meest schitterende wenskaarten en adventskalenders. Zo kun jij tijdig je gepersonaliseerde kerstkaarten, een waardevolle adventskalender of andere Christmas essentials shoppen. December was nog nooit zo relaxed!

Counting down the days
Hoe leuk is het om af te tellen naar kerst met een gepersonaliseerde adventskalender. Cotton Bird heeft daarop een geweldig concept bedacht met 24 foto’s die jij zelf kunt selecteren. Zo ontdek je dagelijks een kostbaar fotomoment achter de kleine vensters. Op Eerste kerstdag kun je de hoes openen om de poster met alle foto’s te onthullen. Zelf heb ik de adventskalender ook alvast besteld, dit jaar vieren mijn vriend en ik namelijk tijdens de kerst ook nog eens ons 10-jarig jubileum. Met de kalender tellen we af naar ons jubileum (én dat heerlijke kerstdiner) en kunnen we iedere dag genieten van een moment samen uit de oude doos. Dierbare herinneringen maken het aftellen naar een liefdevolle kerst zoveel leuker!

Cotton Bird Adventskalender ‘North Life’ €19,90,- en de ‘Golden Times’ variant in dennenboom kleur €19,90 per stuk.

It’s beginnen to look a lot like Christmas
Je geliefde familie en vrienden verras je natuurlijk ieder jaar met een prachtige kerstkaart, om hen de meest fijne dagen toe te wensen. De kerstkaarten van Cotton Bird zijn dit jaar extra bijzonder. Zo kun je dit jaar je kerstkaart versieren met geborduurde figuurtjes, een feestelijk konijntje of de kerstman himself. Daarnaast zijn er kerstkaarten met bloemzaadjes, die de wensen die je hebt voor de ontvanger in het nieuwe jaar nog lang laten bloeien. De kaarten zijn gedrukt op hoogwaardig 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar papier. Het design is zo mooi dat je ze waarschijnlijk direct in je winkelmandje plaatst op de Cotton Bird webshop.

Cotton Bird kerstkaarten met geborduurde versieringen zijn verkrijgbaar vanaf €2,48. Kerstkaarten met bloemzaadjes, waar je nog lang van nageniet, zijn verkrijgbaar vanaf €2,46.

Natuurlijk kun je op de website van Cotton Bird ook nog steeds kerstkaarten maken met eigen foto’s, luxe gouden bedrukking en de mooiste enveloppen met bijpassende stickers.

Naast de geweldige nieuwe collectie is er méér, zo bestel je onder andere eenvoudig je favoriete herinneringen op beeld in polaroid formaat (vanaf €11,-), gepersonaliseerde kaarsen (€4,90) én labels (vanaf €4,-) voor aan al je verrassende kerstcadeaus. Christmas ready? Check!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply