Deze BN’ers genoten op Burning Man

Category: ★ Entertainment News

Burning Man staat bekend als het hippie walhalla. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd in de woestijn van Nevada. Het Burning Man terrein wordt vanaf dat moment dan ook de ‘playa’ genoemd. Hier vind je de meest te gekke art works, heerlijke muziek en iedereen zorgt ervoor dat ‘ie iets terug doet voor de burn-community. Zo zijn er standjes waar limonade wordt weggegeven, iets anders lekkers of kun je bijvoorbeeld toffe holographic tattoo’s op laten plakken. Vanuit Nederland gaan er ieder jaar wel een aantal bekende gezichten naar Burning Man, echte burners in hart en nieren zijn Mascha Feoktistova (van Beautygloss) en haar man Gregor. Zij gaan inmiddels al heel wat jaren ieder jaar naar de playa. Vaak nemen ze dan hun BFF en event-organiser Hella Huizinga mee. Dit jaar was Peter de Harder (bekend van YouTube Channel Petrus) ook van de partij. Daarnaast reisden ook model Sharon Pieksma en it-girl Lizzy Perridon naar de playa. Check hun foto’s hieronder.

View this post on Instagram

Lief klein broertje.. ik ben zo blij dat je mee bent gegaan! Een aantal maanden geleden was ik met @volgpetrus (die ik al tig jaar ken) aan het filmen voor een serie op zijn kanaal (misschien heb je hem voorbij zien komen, over dat ik op date ga met hem). Ik weet nog dat ik Peter afzette en ik wat vertelde over Burning Man. Na 10 minuten verhalen vertellen zei hij ‘ik ga dit jaar mee’. Nou hoor ik dat regelmatig, maar de seconde dat ik hem appte dat er tickets beschikbaar waren appte hij terug dat hij ook had geboekt. En wat was het fantastisch! Peter en ik hebben altijd al een broer/zus band gehad en deze week meer dan ooit. Ik ben zo blij dat je mee bent gegaan en je hebt mijn burn ook echt compleet gemaakt. Je bent echt heel bijzonder. Love you.

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss) on

View this post on Instagram

😘 kiss from the playa 🦄 #burningman2018

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss) on

Gregor

Hella Huizinga

Petrus

Sharon Pieksma

https://www.instagram.com/p/BnW4_o6HRk4/?taken-by=sherpieksma

Lizzy Perridon

View this post on Instagram

FEEL THE SPIRIT 🤙🏼 #lplooks

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on

View this post on Instagram

ALIENS ON THE PLAYA 👽👽👽👽

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on

View this post on Instagram

BECAUSE IN THE END WE ARE JUST DREAMERS. 🎩🎩

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on

View this post on Instagram

Walking into Burning Man like…

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on