Penn & Ink NY

Gister was het alweer de derde dag van Amsterdam Fashion Week 2018. Your Daily Fashion News was de hele dag als pers aanwezig. We begonnen in de ochtend met een relatief rustige show van Penn & Ink NY. We zaten frontrow dus konden we alle outfits van de modellen goed bekijken. Top model Marlijn Hoek opende de show, zij is ook het model van de campagne van Penn & Ink. De show werd gekenmerkt door casual outfits zoals we van Penn & Ink gewend zijn. Het thema was ‘safari’ met veel kaki, crème en zandtinten. Het tweede deel van de show was in het thema New York, wat vooral sportoutfits waren. Penn & Ink wil de klant met haar outfits vooral comfortable en cool doen voelen. Wij vonden de show absoluut fantastisch, simple, chic en één van de hoogtepunten van de dag.

Photo Courtesy of team Peter Stigter.