AFW ’18 – Show Report: Hudson’s Bay

De tweede fashion show op zaterdag was de show van Hudson’s Bay. De show van het warenhuis werd enorm druk bezocht. Dat komt wellicht omdat de show zo toegankelijk was voor iedereen. Er liepen namelijk modellen mee in veel verschillende leeftijden, zo liepen er oudere mannen en vrouwen mee maar ook fashionable tieners. De show bestond vooral uit veel kleur, sportieve looks én lakleren materialen. De Layering techniek die dit najaar helemaal on trend is kwam veel terug in de show. Hudson’s Bay heeft bij deze show veel aandacht besteed aan diversiteit in de 30 modellen die meeliepen. Het was ook erg mooi om te zien dat er modellen over de catwalk flaneerden die lang, klein, slank en iets voller waren, van Europees, Afrikaans tot Aziatisch. Kortom een show waar veel aandacht aan besteed was en die enorm geliefd was bij het publiek.

Photo Courtesy of team Peter Stigter.