AFW ’18 – Show Report: Silvian Heach

De derde show op zaterdag was die van Silvian Heach. Dit was de show waar verreweg de meeste bekende Nederlanders op af kwamen, Thijs Willekes, Anna Nooshin, Kim Feenstra, Abby Hoes en Lizzy van der Ligt waren present. Ook bij deze show hadden we de eer om frontrow alle outfits te bewonderen. Silvian Heach staat bekend om ‘Leopard print’ dit kwam dan ook veelvuldig terug in de show, ook de goodiebag was volledig in leopard print. De show werd vooral gekenmerkt door veel kleur, sporty spice, lange zwierige jurken, velours en het Italiaanse ‘dolce vita’ gevoel. Jammer aan deze show was dat de modellen vrijwel allemaal veel te grote schoenen aan hadden waardoor ze zichtbaar moeite hadden met het lopen over de catwalk.

Photo Courtesy of team Peter Stigter.